2777
2789

بچه ها میدونید دیگه دو هفته شده اکسم غیب شده و خب خیلی نگرانشم وقتم نکردم حضوری برم پاتوقش مجبور شدم ب رفیقش پیام بدم ک حس کردم پیچوند اونم

(لطفا نگید اگه اکسه چرا پیگیرشی مخ ندارم توضیح بدم که چرا دوسش دارم )

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

خب بز 

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://s6.uupload.ir/files/img_20231025_221924_913_z8k9.jpg

حتی نپرسید تو کی ک بهش بگم زنگ بزنه

چون پیجم فیک بود بهش پیام دادم نمیخاستم بدونه منم

خب بانو شاید بنده خدا واقعا بی خبره😅

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
اخه اینا جونشون بهم بنده  نمیدونم والا

وقتی یکی خاموشه بنظرم دوس داره ازت دور باشه ازت بیخبر باشه ازش بی خبر باشی سعی کن خودتو قانع کنژ ک دیگ نری سمتش

وقتی یکی خاموشه بنظرم دوس داره ازت دور باشه ازت بیخبر باشه ازش بی خبر باشی سعی کن خودتو قانع کنژ ک د ...

عجیب ترین قضیه اینه ک اینستاش ک محال بود ی روز انلاین نشه اونحا هم انلاین نشده 

من ک کاریش ندارم من فقط ماهی یکی دوبار تل پبامش میدادم و ی بار زنگ میزدم 💔💔💔

من فقط باید ی راه ارتباطی باهاش داشته باشم تا آروم بگیرم همین 

عجیب ترین قضیه اینه ک اینستاش ک محال بود ی روز انلاین نشه اونحا هم انلاین نشده  من ک کاریش ندا ...

همین ک نباشه که فراموشش کنی برای خودتم بهتره

احتمالا اینجوری کرده ک ملا فراموشش کنی قیدش رو بزنی

عجیب ترین قضیه اینه ک اینستاش ک محال بود ی روز انلاین نشه اونحا هم انلاین نشده  من ک کاریش ندا ...

شاید خواسته تمام راه ارتباطی شو باهات قطع کنه 

این برات بهتر 

کاش دوباره بهت امید نمی‌داد 

حالت خوبع

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

شاید خواسته تمام راه ارتباطی شو باهات قطع کنه  این برات بهتر  کاش دوباره بهت امید نمی‌دا ...

اون هفته ای یادته سه مرتبه همو دیدیم و اینا 

خب هر کی باشه امیدوار میشه خوشحال میشه 

میدونمم برم اونجایی ک پاتوقشه کلمو میکنه اما خب قراره همین امشب فرداشب با یکی دوستام برم

ببینمش میزنم تو گوشش یکی چون خیلی حرص خوردم تو این بیست روز که نیست 

خیلی نگرانشم 

شاید خواسته تمام راه ارتباطی شو باهات قطع کنه  این برات بهتر  کاش دوباره بهت امید نمی‌دا ...

حالا من هیچی 

بقیه چی 

چرا از اینستا رفت اخه 

نمیفهمم اصلا 

خب ما هشت ماهه کات کردیم بهتر نبود همون ماه اول از اینستا و تل میرفت؟

اون هفته ای یادته سه مرتبه همو دیدیم و اینا  خب هر کی باشه امیدوار میشه خوشحال میشه  مید ...

تو که همه راه ها رو رفتی اینم برو 

تا وقتی نری همش تو فکرته ک بری 

ولی احتمالا ایران نیست 

اره یادمه بد کرد باهات 🥺

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

حالا من هیچی  بقیه چی  چرا از اینستا رفت اخه  نمیفهمم اصلا  خب ما هشت ماهه ک ...

چرا خیلی بهتر بود 

ولی به نظرم دید تو دست بردار نیستی 

خواست راهی نمونه برات 

هیچ وقت هیچ کس اندازه تو عاشقش نمیشه و این میشه بزرگترین حسرت زندگیش 

تو که همه راه ها رو رفتی اینم برو  تا وقتی نری همش تو فکرته ک بری  ولی احتمالا ایران نیس ...

خدا کنه ایران نباشه فقط چون هیچ جوره توو کتم نمیره این نبودنش