2777
2789
عنوان

شوهرم از دیشب تو اتاق خوابه

1176 بازدید | 38 پست

غذا ام نخورده جز یک کیک و انرژی زا همین ، بدن درد داره و بی حال و گاهی سرفه های خشک میکنه یعنی کرونا گرفته؟ منم حامله ام تو یک اتاق دیگه خوابیدم میترسم بگیرم ماسک زدم کسی جدیدا کرونا گرفته؟ دکترم نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره شوهرت بره ی دکتر . تا خیال تو هم راحت بشه . منو همسر من سرما خوردیم بدن درد و سر درد و سرفه و... داشتیم رفتیم دکتر درس شد فکر کنم انفولانزاس نگران نباش فقط بهش بگو بده دکتر . 

عزیزم بهتره شوهرت بره ی دکتر . تا خیال تو هم راحت بشه . منو همسر من سرما خوردیم بدن درد و سر درد و س ...

شوهرم خیلی خود درمان فکر میکنه دکتره چهار تا قرص میخوره از پیش خودش میخوابه بمنم میگه گیر نده از صبح حرصم در آورده

چند روز پیش اول پسرم یهو بی حال شدو تب کرد.خودمم گلوم درد گرفتو بینیم میسوخت خیلی یهویی شروع شد.صبحش تمام تنم درد میکرد خیلی زیاد گوشمو فکمم درد میکرد.تهوع شدید داشتم و یکمی دلپیچه.تبو لرزم داشتم.رفتم دکتر گفت ویروس شبه کروناس دیگه نمیدونم درست گفت یا نه.دارو هم چون باردارم فقط استامینوفن و سفکسیم داد.همش مایعات خوردمو بخور دادمو استراحت کردم.امروز یکم بهتر شدم.پسرمم خدا رو شکر بهتره.الان انگار سینوسام عفونت داشته باشه همچین حسیه و سرفه هم میکنم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
چند روز پیش اول پسرم یهو بی حال شدو تب کرد.خودمم گلوم درد گرفتو بینیم میسوخت خیلی یهویی شروع شد.صبحش ...

من امشب سرفه کردم زیر دلم درد میکنه ، نگفت تو بارداری ضرر داره؟ خدا نکرده برای جنین؟

شوهرم خیلی خود درمان فکر میکنه دکتره چهار تا قرص میخوره از پیش خودش میخوابه بمنم میگه گیر نده از صبح ...

عزیزم بهش با آسودگی و خیلی آروم بگو که عزیزم این موضوع سرماخوردگی تو خیلی منو ناراحت کرده اگه میشه به خاطر  خودت و سلامتی من و بچه ام ی دکتر مراجعه کن اگه گوش نداد . دیگه خودت و اذیت نده 

من امشب سرفه کردم زیر دلم درد میکنه ، نگفت تو بارداری ضرر داره؟ خدا نکرده برای جنین؟

نه عزیزم چیزی نگفت.خطر نداره نگران نباش.فقط عفونت تو بدنت نباید بمونه.من سر پسرمم آنفولانزا گرفته بودم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤