غذا ام نخورده جز یک کیک و انرژی زا همین ، بدن درد داره و بی حال و گاهی سرفه های خشک میکنه یعنی کرونا گرفته؟ منم حامله ام تو یک اتاق دیگه خوابیدم میترسم بگیرم ماسک زدم کسی جدیدا کرونا گرفته؟ دکترم نمیاد
عزیزم بهتره شوهرت بره ی دکتر . تا خیال تو هم راحت بشه . منو همسر من سرما خوردیم بدن درد و سر درد و سرفه و... داشتیم رفتیم دکتر درس شد فکر کنم انفولانزاس نگران نباش فقط بهش بگو بده دکتر .
چند روز پیش اول پسرم یهو بی حال شدو تب کرد.خودمم گلوم درد گرفتو بینیم میسوخت خیلی یهویی شروع شد.صبحش تمام تنم درد میکرد خیلی زیاد گوشمو فکمم درد میکرد.تهوع شدید داشتم و یکمی دلپیچه.تبو لرزم داشتم.رفتم دکتر گفت ویروس شبه کروناس دیگه نمیدونم درست گفت یا نه.دارو هم چون باردارم فقط استامینوفن و سفکسیم داد.همش مایعات خوردمو بخور دادمو استراحت کردم.امروز یکم بهتر شدم.پسرمم خدا رو شکر بهتره.الان انگار سینوسام عفونت داشته باشه همچین حسیه و سرفه هم میکنم
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
شوهرم خیلی خود درمان فکر میکنه دکتره چهار تا قرص میخوره از پیش خودش میخوابه بمنم میگه گیر نده از صبح ...
عزیزم بهش با آسودگی و خیلی آروم بگو که عزیزم این موضوع سرماخوردگی تو خیلی منو ناراحت کرده اگه میشه به خاطر خودت و سلامتی من و بچه ام ی دکتر مراجعه کن اگه گوش نداد . دیگه خودت و اذیت نده