2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی چیزی بگو ترسم بریزه من با اینکه هشت ماه عمل کردم هنوزم میترسم چیزیش بشه افتاده بشه و فلان  ی ...

نگران نباش عزیزم هیچی نمیشه من همیشه خودم میگفتم بینیم خوب شده و راضیم هیچکی نتونست چیزی بگه اما دوستم از همون روز اول میگف بزرگه خرابع فلانه الان همه میگن دماغش خوب نشده

خودت باور داشته باش که قشنگ شدی😍

معرفی بهترین جراح بینی اختصاصی در شیراز؛ با توجه به چهره و مدل بینی و سبک درخواستی شما 🔱

🔹مشاوره رایگان برای عزیزان تا پایان فصل پاییز

🔹نوبتگیری فوری و بدودن دغدغه برای هموطنان عزیز

🔹امکان اقساطی کردن هزینه عمل با شرایطی بسیار راحت☺️

🔹برای رفاه حال شما عزیزان نیز یک پرستار اختصاصی آنلاین، بعد از عمل به شما اختصاص داده میشود تا احتیاجی به مراجعه حضوری به پزشک در شیراز نباشد.

⚜️ این ها تنها بخشی از خدمات زیباکس برای شما عزیزان است؛ تنها کافیست عبارت " عمل بینی با زیباکس" را در گوگل سرچ زده و تمامی نمونه کارهای جذاب+ پیج اینستاگرام و وبسایت و همچنین از تماام خدمات جذاب ما مطلع گردید.

جهت مشاوره رایگان اسم‌و فامیل به همراه شماره تماس به ایدی زیر در تلگرام ارسال کنید تا کارشناس ها باهاتون‌تماس بگیرند

@zibax_ir0

اره عزیزم من الان 70روزه عمل کردم ابرومو پیشونیمو ببرم بالا یه حس بدی داره همه اینا طبیعیه نگران نبا ...

سلام عزیزم

ببخشید شما مشکلتون حل شد؟ 

من دو ماهه عمل کردم

هم موقع بالا بردن ابرو و پیشونی و هم موقع کشیدن گونه هام خیلی حس بدی دارم، اذیت کنندست

یعنی خوب میشم؟ 

بعد چند وقت؟