2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من هنوز کنار نیومدم 

پراز ورمم

معلوم نی کی ورما بره

23 روز گذشته هنوز پشته پلکم ورم داره

من چشامو میخام🥺 کی ورمش میخوابه عاخه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

ببین عزیزم من تا دوماه که چسب میزدم هر بار که چسبو در میاوردم یه حس بدی داشتم با اینکه بینیم عالی شده بود از همون اول ولی بعد دوماه که دکترم گفت دیگه چسب نزن کم کم دارم عادت میکنم بهش.....تقریبا 10روزه که دیگه چسب نمبزنم

ببین عزیزم من تا دوماه که چسب میزدم هر بار که چسبو در میاوردم یه حس بدی داشتم با اینکه بینیم عالی شد ...

بسلامتی گلم

عزیزم من ابرومو وقتی تکون میدم خیلی حسه بدی دارم انگار دماغمم تکون میخوره شماهم همینجور بودین؟ 23 روز گذشته از عملم🥺

اسی توهم بگو لطفا

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
ببین عزیزم من تا دوماه که چسب میزدم هر بار که چسبو در میاوردم یه حس بدی داشتم با اینکه بینیم عالی شد ...

منم سه ماه شب و روز س ماه هم فقط شبا البته با گفته دکترم چسب زدم 

الان از افتادگی و اینا میترسم 

از خندیدن میترسم از اینکه سرکار میرم سرمو پایین بندازم میترسم ی ترس عجیبی ذهنمو مشغول کرده داره منو دیونه می‌کنه 

زندگیم زهرمار شده همش احساس میکنم استحکام نداره 

شما کاراتو مثل قبل انجام میدی 

طبیعی عمل کردی یا نیمه 

چسبو سفت میزدی ؟؟؟

اینکه بینی بنظرت افتاده اینا نمیشه 

بسلامتی گلم عزیزم من ابرومو وقتی تکون میدم خیلی حسه بدی دارم انگار دماغمم تکون میخوره شماهم همینجور ...

اره عزیزم من الان 70روزه عمل کردم ابرومو پیشونیمو ببرم بالا یه حس بدی داره 

همه اینا طبیعیه نگران نباش.....

منم سه ماه شب و روز س ماه هم فقط شبا البته با گفته دکترم چسب زدم  الان از افتادگی و اینا میترس ...

نه بابا انقد حساس نباش ببین من از روز دهم به بعد مجبور بودم برم سر کار همش در حال بدو بدو کار با لپ تاپو بودم .با دوتا بچه کوچیک کار خونه هم کردم چون توی شهر غریب کسی پیشم نیست 

من دکترم اشنامه گفت اصن این کارا مهم نیست فقط حواست به ضربه محکم باشه تا شش ماه

منم سه ماه شب و روز س ماه هم فقط شبا البته با گفته دکترم چسب زدم  الان از افتادگی و اینا میترس ...

من چون دکترم فامیلو و آشنا بود باور کن فقط بهش گفتم بهم نوبت بده عمل کنم اصلا نشد که بهش بگم چه مدلی میخوام ولی بهش اعتماد داشتم الان بینیم عالی شده نیمه فانتزی رو به طبیعیه

نه بابا انقد حساس نباش ببین من از روز دهم به بعد مجبور بودم برم سر کار همش در حال بدو بدو کار با لپ ...

خب من قبل شیش ماه آرنج نامزدم ب بینیم خورد البته دردو خونریزی نداشت 

بعد شیش ماه هم ی شب تو خواب دستم بهش خورد 

تا الان ک حس نمیکنم چیزیش شده بنظرت مشکلی برام پیش نمیاره

خب من قبل شیش ماه آرنج نامزدم ب بینیم خورد البته دردو خونریزی نداشت  بعد شیش ماه هم ی شب تو خو ...

ضربه محکم نه دست خودت بخوره😅😅😅

من تا الان بالای ده بار دست بچه ها بهم خورده🤣🤣🤣