2777
2789

سلام خانم های عزیز من حدودا ۵ روزه پریود شدم یعنی پریودم خیلی سبک بود و به رنگ قهوه ای و وقتی میرفتم دستشویی معذرت میخوام به چیز مثل مخاد یا لخته خیلییییی کم به رنگ قهوه ای میومد 

الانم دستمال میکشم باز قهوه ای هست من همیشه پریودام شدیدا درد داشتم جوری که باید مسکن میخوردم و کلی دمنوش تا یکم بهتر شم 

ولی اصلا درد نداشتم خیلی سبک بود ولی یهو کنار نافم تیر میکشه و زیر دلمم درد میکنه و کمر درد دارم 

میگم نکنه باردارم؟ یعنی بی بی بزنم؟ اخه یک هفته قبل پری ازمایش دادم منفی بود 

از کیت تخمک گذاری استفادع کردم منفی شد یعنی دیگه منفیه؟ 

ماه قبل قرص جلوگیری روکین خوردم ممکنه مال اون باشه؟ و اینکه امروز دیگه لکه بینیم قطع شد 

چیکار کنم اصلا امکان بارداری هست؟ 

من هیچوقت پریودم اینقدر سبک نبوده

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره امکان بارداری هست.برو ازمایش

از بس از دادم و منفی شد دیگه از هرچی ازمایشه بدم میاد یه هفته قبل موعد رفتم منفی بود 🥲

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
از بس از دادم و منفی شد دیگه از هرچی ازمایشه بدم میاد یه هفته قبل موعد رفتم منفی بود 🥲

یک هفته قبل موعد برای هیچکس نشون نمیده.الان دوباره برو.من با خونریزی باردار بودم.خونریزیم رنگش روشن تر از همیشه بود و درد پریودی نداشتم.

یک هفته قبل موعد برای هیچکس نشون نمیده.الان دوباره برو.من با خونریزی باردار بودم.خونریزیم رنگش روشن ...

الان با بی بی چک نشون میده؟ 

یک هفته قبل موعد برای هیچکس نشون نمیده.الان دوباره برو.من با خونریزی باردار بودم.خونریزیم رنگش روشن ...

عزیزم شما لخته هم داشتین؟