2777
2789
عنوان

یه کاپشن سفارش دادم وقتی دیدمش گریم گرفت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 70 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

این کاپشن ها رو شهر ما ۸۰۰ میده عین همینا... آخه ۱۸۰۰ بهترین و قشنگترین پالتو رو‌میتونستی بخری

اشتباه کردم😞

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بهشون پیام بده احتمالا تعویض داشته باشن این لباس کلا ایراد داره

بلاکم کرد

گفت پس و تعویض نداریم

من گفته بودم چک کنید لک و زدگی نداشته باشه

حیف پولم

ایشالا خرج دوا درمون شه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

آزمون وکالت قبول شدی؟😍تبریک میگم

آره عزیزم ممنونم بوس بهت😘💚

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

🦾💚 آفرین دختر شیراز

فدای شما❤

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!