2777
2789
عنوان

من به چه دردی میخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد به نفس کاذب به چه دردی میخوره؟

نمیگم کاذب عزیزم میگم اندازه 

هیچوقت خودتو دست کم نگیر و سعی نکن همه رو از خودت راضی کنی توی تمام موارد نهایت تلاشت رو به کار ببند اگه به خوبی پیش رفت که خوب چه بهتر اگه خراب شد نگو نمیشه و به درد نمیخورم 

اگه خودت به خودت احترام گزاشتی دیگران هم یاد میگیرن 

اگه هم خودت خودتو تحقیر کنی بازم دیگران میشه همون 

نزار خدایی نکرده تحقیرت کنن یا بهت توهین کنن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

اعتماد به نفس کاذب به چه دردی میخوره؟

خواه ناخواه کارتو بکن میگذره حتی اگه گند بزنی مهم هست اما تا یک زمانی بعد میگذره حتی شگفتی خلق کنی مهم هست ولی بازم میگذره

قیاس و تقلید هم که نکن.

حتی اگه آشتغال باشی بهتر از تقلید از دیگران حداقل می‌دونی اصل اصلی..

فقط میدونم هیچ چیزی بی دلیل نیست حتی اون بی دلیله..

و یجا هم نوشته بود همه برای یچیزی خلق شدن خلقت نباید دست کم بگیری

و از نظر قیاس هم همه متفاوتن و یکسان نیستن حتی با شدید ترین شباهت ژنتیکی و سیر زندگی با هدف یکسان هم بازم تفاوت هست در کل هرچیزی برای یک چیزی هست نه قانع باشه نه افراطی جوری که دوست داری باشی تصور کن برای اون تلاش کن این بهترین کاره

اگه دست از دست کم گرفتن ...

اشتباه میکنی داری به خودت القا میکنی اشتباه منو نکن 

نه واقعا القا نمیکنم اگر بخوام خوب توضیح بدم فکر کنیم هر آدمی  از هر نظر یا توی هر چیزی یه نمره از یک تا ۱۰ داره

من فکر میکردم مثلا نمرم ۷ باشه و خیلی وقتا فکر میکردم توانشو دارم که حتی ۱۰باشم اگر فرصتش پیش بیاد الان متوجه شدم این منم که فکر میکنم ۷ هستم و توان رسیدن به نمره بیشتر روهم دارم ولی دیگران طوری رفتار میکنن که انگار من نمرم مثلا ۳ هستش و بیشتر از اینم نمیتونم باشم وقتی همه آدمایی که میشناسم اینجوری فکر میکنن پس یعنی همینطوره دیگه من اعتماد به نفس کاذب داشتم

خاصیت؟مگه وجود ی نفر تو زندگی باید برا بقیه خاصیت داشته باشه؟چ چیزا

تو دنیای واقعی آدمی که خاصیت نداشته باشه هیچ جایگاهی واسه هیچ کس نداره ولی تو دنیای ایده آل اونجوریه که شما میگی