خاستگارای هم محلیم که خوب نیستن کسی هم تکو توووک از جای بهتر پیدا بشه اونا هم باز خوب نیستن ولی قیافه هم میگیرن برام ادم حسابی نیستن
ادم از کجا بدونه طرفش ادم حسابیه شخصیتش قویه فردا پدر خوبی میشه.. پیدا هم نمیشه اینجور ادمی چه برسه هم شخصیتا خوب باشه هم شرایطش متوسط و معمولی باشه . ضعیف نباشه
محیط زندگی رو شخصیت افراد تا حدودی تاثیر میزاره مثلا کسی که تو محلی که پر قاچاقچیو معتاده بزرگ شه صد در صد تاثیر میگیره ولی نمیشه گفت واسه همه اینجوریه باید طرفتو بسنجی
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دختر دختر عمه مامانم انتهای یافت آباد (پایین شهر تهران) جایی زندگی میکرد نزدیک بزرگراه و یک جای پرت مانند ولی یک شوهر خیلی خوب و پولدار گیرش اومد.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏