2789
عنوان

جشن عروسی

216 بازدید | 22 پست

دقت کردین چقدر فامیل ابروریزی میکنن شب عروسیت! 

مثلا ما یکی از فامیلامون کیسه گرفته بود دستش میوه های مونده روی میز رو جمع میکرد!!!!😑😂

شما چه خاطره ای دارید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسایی ک دعوت نکرده بودم و اومده بودن رو مخم بود

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

متم انقدر استرس دارم از اینکارا ک نگو،  هم طرف خودم همم علی الخصوص طرف همسرم زیاد درست و درمون نیستن،  همکارامم برا عروسی میخام دعوت کنم فقط کاش سوژه نشه

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
کسایی ک دعوت نکرده بودم و اومده بودن رو مخم بود

ما هم داریم از مدل آدم ها 

من با خودم فکر میکنم چطور میتونن بدون دعوت!!!برای من کار خیلی سختیه بدون دعوت جایی برم!

اصلا ربطی نداره😶

اقوام ما اکثرا دکتر و مهندس و تحصیل کرده هستند قبل مهمونی با خودشون ظرف درب دار میارن باقیمانده‌‌ی غذا و پذیراییشونو همراه خودشون میبرن که اسراف نشه 

چرا اینجور چیزا رو بد برداشت میکنین ...سمت ما طبیعیه ...

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇
ما هم داریم از مدل آدم ها  من با خودم فکر میکنم چطور میتونن بدون دعوت!!!برای من کار خیلی سختیه ...

تازه هدیه هم ندادن

از اون بدتر فامیلای شوهر بودن ک پاکتای زر ورقی هر کدوم دستشون بود و ۱۰_۱۵تومن توش گذاشته بودن سال ۹۴😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اصلا ربطی نداره😶 اقوام ما اکثرا دکتر و مهندس و تحصیل کرده هستند قبل مهمونی با خودشون ظرف درب دار م ...

بله این طبیعیه و ربطی به دکتر مهندس بودن نداره اصلا 

کیسه بزرگ دستت بگیری میزها رو خالی کنی توی اقوام دکتر مهندس شما طبیعیه !

وسط جشن!

بگو که واقعیت نداره خواهش میکنم

بخدا قسم

عمه کوچیکم جاری ومادرشوهر و زندایی و دختر دایی شوهرشو اورده بود با خودش. دوست مامانم شنیده بود عروسیه اومده بود جلوتر همه نشسته بود با دخترا و نوه هاش😑  تازه همینام خبر بردن ک عروسی ما رقص داشته و آهنگ و کلی اذیتمون کردن بعدش ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40