2777
2789
عنوان

جشن عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 22 پست
بابام بهم شاباش میداد عنه هام با اون هیکل رو لباس من افتاده بودن تندتند پولارو جمع میکردن

وای خدایا😂😂😂

خیلی بامزه تعریف کردی 

اما میفهمم چقدر اون موقع حالت بد شده

بخدا قسم عمه کوچیکم جاری ومادرشوهر و زندایی و دختر دایی شوهرشو اورده بود با خودش. دوست مامانم شنیده ...

کی اذیتتون کرد؟

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدایا😂😂😂 خیلی بامزه تعریف کردی  اما میفهمم چقدر اون موقع حالت بد شده

تو فیلم هست ک وسط آهنگ قهر میکنم میرم ی کنار وایمیستم😐باز ها هم بهشون گفتم ک فیلممو خراب کردین میگن از خوشحالیمون بوده نمیفهمیدم چیکار میکنیم

ای وای چقدر اذییت شدی😮‍💨

خیلی زیاد..

همه کارای هماهنگی و رزرو تالار و گل و شیریتی و... با خودم و مامانم بود.. بخدا قسم ی عکس درست حسابی با خونوادم ندارم .. هیچکس هیچ کمکی بهم نکرد. خونواده شوهرمم مث مهمون اومدن و رفتن. رقص ک نکردن، تو فیلمم نیومدن و دوربین ک اومد هپه شون قبلش فرار کردن تو فیلم نباشن. فقط زحمت کشیدن لباس خریدن، آرایشگاه رفتن و اومدن و اون سال ی زبع سکه جاری و خواهرشوهرم دادن هر کدوم ک مامانم تو خلعتی همه رو با ی پتو دو نفره پس داد بهشون 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

کی اذیتتون کرد؟

نمیتونم ایتجا بگم ولی بخاطر کار مامانم، رقص من با پدر و داداشام و شوهرم باعث شد مامانم از کار تعلیق بشه چند هفته!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

امیدوارم الان همه چی خوب باشه و خوشبخت باشی عزیزم🤍

زندگی من همش تو سرپایینیه. تا میام شاد باشم غصخه میشینه تو دلم... چی بگم..

ایشالله همه خوشبخت و شاد باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40