2777
2789

نمیدونم چجوری ازتون بخوام یا چه کلمه‌ای بگم فقط ازتون میخوام جون عزیزترین کستون برام دعاکنید دارم دبونه مبشم خواهش میکنم برام دعاکنید خواهش میکنم،اگه کسی حس شیشم هم داره لطفا کمکم کنه :) دارم ازبین میرم 

ایشالا به حق خدای رنگین کمان موفق ترین باشی و به حق خدای گردان سپهر خدا حاجتت و بده 💕💛❤️🎈🌈

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکم بند نمباد:) ازت خواهش میکنم برام دعا کن

دعات کردم پیش امام حسین علیه السلام 🎈🌈

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

برای آرامشت سوره عصر میخونم و برای حل شدن مشکلت ۱۰مرتبه ذکر یافتاح میگم🌺

فقط دیگه حرف از حس ششم نزن و خودتو درگیر این خرافات نکن گلم، بسپار به خدا

ان شاءالله همه چیز درست میشه 🤲

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کربلایی؟؟؟؟؟ 

نه عزیزم من امام حسین و خیلی دوست دارم معمولاً بخوام دعا کنم کسیو پیش امام حسین دعا میکنم