2777
2789
عنوان

ترشح قهوه ای در بارداری

1197 بازدید | 16 پست

من امروز رو لباس زیر یه ترشح قهوه ای نه پررنگ نه کم رنگ دیدم و از دیشب شکمم سفت میشه یه تیکه اش یهو و درد هم میگیره گاهی...طبیعیه؟

دستمال گذاشتم دیگه چیزی نبود

هنوز هم اوایل بارداری هست...هنوز یکی دو روزه فهمیدم باردارم...

قبلا هم کیست داشتم(پلی کیستیک)

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیبی زدین مثبت شده😍

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
برو دکتر عزیزم نظر شخصی من اینه بارداری مخصوصا اوایل برای هرچیز کوچیکی باید پیگیر باشی دکتر بگه چی ...

سلام ممنون عزیزم

دکتر شنبه میخوام برم ان شاءالله 

این یکی دو روزه دکتر خودم نیست

منم هفته پنجم لک دیدم  اول باید بری سونوگرافی ضربان قلب دیده یا شنیده بشه بعد دکتر برات شیاف ...

آهان ممنون عزیزم 

نه از بیبی دیگه بدم میومد رفتم تست بتا دادم

اهان ان شاالله بسلامتی سینه درد داشتی چند روز از پریودت گذشته بوذ؟؟ 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆