2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ص اوکی میشم؟ حسش بهم چیه؟

تا حدودی بهتر میشید حس میکنم

دوست داره حس میکننم ولی فعلا خیلی زیاد نیست یا ناراحت...

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
نه امکان برگشتنش هست ولی ۵۰ ۵۰ باید ببینیم چی میشه... با گذر زمان.... حس میکنم خسته شده و سر لجباز ...

میشه لطفا بگی راجع به من، راجع به ما چی حس میکنی؟ 

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

نه امکان برگشتنش هست ولی ۵۰ ۵۰ باید ببینیم چی میشه... با گذر زمان.... حس میکنم خسته شده و سر لجباز ...

توروخدا جواب منو بده اینجا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12316279/حس-ششممم-ف-ال?postId=315366138

موضوعش زیاد مهم نیست یا حل کردنش زیاد سخت نیست؟

میشه لطفااااا بیای این تاپیکم یا همینجا بگی چرا؟ چرا من و محمد اینجوری شدیم؟ دیگه تموووووم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12316279/حس-ششممم-ف-ال?postId=315366138

منم لطفا میگی حسش بهم چیه؟ دوباره میبینمش؟

دوست داره

بله چرا که نه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اینم میشه بگی واسه چی اومده بود دیدارم حسش نسبت به رفتارم چی بود

دوستتون داره واسه همون

نمیدونم دقیقا چه حسی داشته ولی ناراحت نشده یا چیز خاصی پیس نیومده که نگران باشید

دوستتون داره واسه همون نمیدونم دقیقا چه حسی داشته ولی ناراحت نشده یا چیز خاصی پیس نیومده که نگران ب ...

حست چیه نمیتونم درک کنم ک چرا ازم دوری می  کنه 

مطمنم دوسم داره ولی چرا برعکسش نشون میده

حست چیه نمیتونم درک کنم ک چرا ازم دوری می  کنه  مطمنم دوسم داره ولی چرا برعکسش نشون میده

دوست داره ولی سر لجبازی فرار میکنه

یجور میشه گفت ناز میکنه بیشتر

نگران نباشید