بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست داره حس میکننم ولی فعلا خیلی زیاد نیست یا ناراحت...
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اینم میشه بگی واسه چی اومده بود دیدارم حسش نسبت به رفتارم چی بود
دوستتون داره واسه همون
نمیدونم دقیقا چه حسی داشته ولی ناراحت نشده یا چیز خاصی پیس نیومده که نگران باشید
حست چیه نمیتونم درک کنم ک چرا ازم دوری می کنه مطمنم دوسم داره ولی چرا برعکسش نشون میده
دوست داره ولی سر لجبازی فرار میکنه
یجور میشه گفت ناز میکنه بیشتر
نگران نباشید