2777
2789
فردا امتحان کنسل هست ؟

فکر نکنم

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله

عزیزم کارم درست میشه تو رو خدا بگو حست چیه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
عزیزم کارم درست میشه تو رو خدا بگو حست چیه

بله البته طول میکشه یکم ولی میشه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حسم عادی کاملا خیلی قوی نیست حس میکنم شاید فرد خیلی رومانتیکی نباشه ولی تلاشگر  حس نمیکنم خیا ...

سلام لطفا جواب منا بدین 

حس م بهم چیه

و اینکه از من ناراحته یا کلا براش مهم نیستم

و چندتا از خصوصیاتم بگین لطفا

سلام لطفا جواب منا بدین  حس م بهم چیه و اینکه از من ناراحته یا کلا براش مهم نیستم و چندتا از ...

چرا حس میکنید براش مهم نیستید

حس میکنم یجورایی مغرور و لجباز و یچیزی شده که اینجوری میکنه

تا حدودی حس کردم درونگرایید

یه مقدار زیاد حس میکنم زود از مردم حرص میخورید و عصبانی میشید ولی آدم بدی نیستید

فکر نکنم

حستون درمورد شغل آینده من چیه ؟

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
عزیزم ببخشید در مورد همون محمدرضا یه سوال دارم😂 این پسره به جز من رو یکی دیگه هم کراشه؟  یعن ...

اونم دوست داره حس میکنم ولی اونقدرا براش جدی نیست

حسم عادی کاملا خیلی قوی نیست حس میکنم شاید فرد خیلی رومانتیکی نباشه ولی تلاشگر  حس نمیکنم خیا ...

میشه بگی علیرضا حسش چیه ؟کی پیشنهاد میده ؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚