نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
سلام لطفا جواب منا بدین حس م بهم چیه و اینکه از من ناراحته یا کلا براش مهم نیستم و چندتا از ...
چرا حس میکنید براش مهم نیستید
حس میکنم یجورایی مغرور و لجباز و یچیزی شده که اینجوری میکنه
تا حدودی حس کردم درونگرایید
یه مقدار زیاد حس میکنم زود از مردم حرص میخورید و عصبانی میشید ولی آدم بدی نیستید
عزیزم ببخشید در مورد همون محمدرضا یه سوال دارم😂 این پسره به جز من رو یکی دیگه هم کراشه؟ یعن ...
اونم دوست داره حس میکنم ولی اونقدرا براش جدی نیست