2821
2789
یعنی حس نکنید مثلا هفته بعد میاد همین سینا فکر کنم اولویت اصلیتون نیست اونم بدش نمیاد ازتون (منظور ...

اره ماشالا به همه چشم دارم😂

اخه پس چرا نمیاد بگع؟؟ 

هدفش چیه؟؟؟ 

برم باهاش حرف بزنم با فکر بد میکنه ؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره کلا به اطرافش به دخترا نگا نمیکنه  نمیدونم کسی دوسش داره یا نه

ولی فرد خوبیه حس میکنم

به طور جدی با کسی نیست

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اره ماشالا به همه چشم دارم😂 اخه پس چرا نمیاد بگع؟؟  هدفش چیه؟؟؟  برم باهاش حرف بزنم با ...

واقعیتش نمی دونم چی بگم 😶 ولی پیشش نرید

صبر کنید زمان...

خجالت میکشه یجور ولی مطمئن باشید دلتنگه و دوستتون داره

هدفش ازدواج و بی هدف نیست

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
خیلی خوبه 😅😁 ولی خب شناخت زیادی ازش ندارم نمیدونم چطوریه  فقط در همین حد که چشم پاکه و فلان ...

انشاالله خوشبخت بشید 😅

واقعیتش نمی دونم چی بگم 😶 ولی پیشش نرید صبر کنید زمان... خجالت میکشه یجور ولی مطمئن باشید دلتنگه ...

خب پس صب کنم 🫠نرم پیشش 

موندم چرا هر کی بهم میرسه خجالت میکشه نمیاد جلو 🤦🏼‍♀️شانس منه 

خیلی خوبه 😅😁 ولی خب شناخت زیادی ازش ندارم نمیدونم چطوریه  فقط در همین حد که چشم پاکه و فلان ...

نمیخواد کسی از کارش سر در بیاره

فک کنم کاری کنید ک بدون ایکنه بدون نظرش جلب کنید تا توجه کنه

خوش از ادمای تو دید نمیاد

خب پس صب کنم 🫠نرم پیشش  موندم چرا هر کی بهم میرسه خجالت میکشه نمیاد جلو 🤦🏼‍♀️شانس منه&nb ...

چه عیبی داره خوب یه آدم ..... پیشتون بیاد لحظه اول بپره پیشتون؟ بعد دو روز بعد بره ؟

نمیخواد کسی از کارش سر در بیاره فک کنم کاری کنید ک بدون ایکنه بدون نظرش جلب کنید تا توجه کنه خوش ا ...

اره اینطوریه 

اینطور آدم هم سخت میشه بهش فهموند 

موندم چی کار کنم فک کنم باید بی خیالش بشم🫠