اره کلا به اطرافش به دخترا نگا نمیکنه نمیدونم کسی دوسش داره یا نه
ولی فرد خوبیه حس میکنم
به طور جدی با کسی نیست
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اره ماشالا به همه چشم دارم😂 اخه پس چرا نمیاد بگع؟؟ هدفش چیه؟؟؟ برم باهاش حرف بزنم با ...
واقعیتش نمی دونم چی بگم 😶 ولی پیشش نرید
صبر کنید زمان...
خجالت میکشه یجور ولی مطمئن باشید دلتنگه و دوستتون داره
هدفش ازدواج و بی هدف نیست
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
خیلی خوبه 😅😁 ولی خب شناخت زیادی ازش ندارم نمیدونم چطوریه فقط در همین حد که چشم پاکه و فلان ...
انشاالله خوشبخت بشید 😅
خب پس صب کنم 🫠نرم پیشش موندم چرا هر کی بهم میرسه خجالت میکشه نمیاد جلو 🤦🏼♀️شانس منه&nb ...
چه عیبی داره خوب یه آدم ..... پیشتون بیاد لحظه اول بپره پیشتون؟ بعد دو روز بعد بره ؟