2777
2789
یعنی حس نکنید مثلا هفته بعد میاد همین سینا فکر کنم اولویت اصلیتون نیست اونم بدش نمیاد ازتون (منظور ...

اره ماشالا به همه چشم دارم😂

اخه پس چرا نمیاد بگع؟؟ 

هدفش چیه؟؟؟ 

برم باهاش حرف بزنم با فکر بد میکنه ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کلا به اطرافش به دخترا نگا نمیکنه  نمیدونم کسی دوسش داره یا نه

ولی فرد خوبیه حس میکنم

به طور جدی با کسی نیست

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اره ماشالا به همه چشم دارم😂 اخه پس چرا نمیاد بگع؟؟  هدفش چیه؟؟؟  برم باهاش حرف بزنم با ...

واقعیتش نمی دونم چی بگم 😶 ولی پیشش نرید

صبر کنید زمان...

خجالت میکشه یجور ولی مطمئن باشید دلتنگه و دوستتون داره

هدفش ازدواج و بی هدف نیست

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
خیلی خوبه 😅😁 ولی خب شناخت زیادی ازش ندارم نمیدونم چطوریه  فقط در همین حد که چشم پاکه و فلان ...

انشاالله خوشبخت بشید 😅

واقعیتش نمی دونم چی بگم 😶 ولی پیشش نرید صبر کنید زمان... خجالت میکشه یجور ولی مطمئن باشید دلتنگه ...

خب پس صب کنم 🫠نرم پیشش 

موندم چرا هر کی بهم میرسه خجالت میکشه نمیاد جلو 🤦🏼‍♀️شانس منه 

خیلی خوبه 😅😁 ولی خب شناخت زیادی ازش ندارم نمیدونم چطوریه  فقط در همین حد که چشم پاکه و فلان ...

نمیخواد کسی از کارش سر در بیاره

فک کنم کاری کنید ک بدون ایکنه بدون نظرش جلب کنید تا توجه کنه

خوش از ادمای تو دید نمیاد

خب پس صب کنم 🫠نرم پیشش  موندم چرا هر کی بهم میرسه خجالت میکشه نمیاد جلو 🤦🏼‍♀️شانس منه&nb ...

چه عیبی داره خوب یه آدم ..... پیشتون بیاد لحظه اول بپره پیشتون؟ بعد دو روز بعد بره ؟

نمیخواد کسی از کارش سر در بیاره فک کنم کاری کنید ک بدون ایکنه بدون نظرش جلب کنید تا توجه کنه خوش ا ...

اره اینطوریه 

اینطور آدم هم سخت میشه بهش فهموند 

موندم چی کار کنم فک کنم باید بی خیالش بشم🫠