2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فکر کنم یه نفر دیگه رو میگید 😶 فهمیدم!!! ببخشید کسی که حس میکنید چجوری یه چند تا از مشخصاتش رو بگ ...

نمیتونم چیزی در مورد ظاهرش حس کنم

شاید شیطون باشه دوست داشته سربه سرت بزار

شاید ی کم تپل

عزیزم جواب منم بده به نظرت این ماه حامله میشم ؟

حقیقتا ببخشید

ولی من الان جوری هستم که نمیتونم تمرکز کنم اگه هم بگم اشتباه میشه

ولی حس میکنم نزدیک خیلی و احتمالش هست

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حقیقتا ببخشید ولی من الان جوری هستم که نمیتونم تمرکز کنم اگه هم بگم اشتباه میشه ولی حس میکنم نزدیک ...

ببخشید مزاحمتون شدم

میشه بگید لطفاً نظر علیرضا در موردم چیه ؟

دوستم داره ؟ 

بهش میرسم ؟

ببخشید مزاحمتون شدم میشه بگید لطفاً نظر علیرضا در موردم چیه ؟ دوستم داره ؟  بهش میرسم ؟

دوست داشته باشه شاید کم یا معمولی ولی بیشتر هم میشه

فکر میکنم بله

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️