2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بگین چی ازش حس می کنی؟

واقعیتش حس خاصی بهش ندارم

(حالا نمیدونم دقیقا کی رو میگید ولی یکی که اینجوری هست رو دارم میگم)

اون چیزی که میخوام و برام جذابیت داشته باشه نیست از لحاظ حرف زدن هم بهم نمیخوریم

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
نمیدونم مشکلی حس نمی کنم خودت پیگیر شدی؟ رفتی ببینی کارت چی شده؟

آره امروز تماس گرفتن گفتن به شخص دیگه ای ارجاع شده باید دوباره شنبه بریم برای پیگیری😔..

فقط میخوام بدونم دیگه چقدر طول میکشه از شهریور درگیریم

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

واقعیتش حس خاصی بهش ندارم (حالا نمیدونم دقیقا کی رو میگید ولی یکی که اینجوری هست رو دارم میگم) اون ...

احساس می کنم بدت نیومده ازش🙂

(منظورم اینی ک دوسش دارم)

چ حسی ازش برداشت داری؟

آره امروز تماس گرفتن گفتن به شخص دیگه ای ارجاع شده باید دوباره شنبه بریم برای پیگیری😔.. فقط میخوام ...

نمیگم حسم صددرصد

ولی هیچی مشکلی حس نمی کنم

انشالله شنبه بری حل شده

توکلت ب خدا باشه

احساس می کنم بدت نیومده ازش🙂 (منظورم اینی ک دوسش دارم) چ حسی ازش برداشت داری؟

فکر کنم یه نفر دیگه رو میگید 😶

فهمیدم!!!

ببخشید کسی که حس میکنید چجوری یه چند تا از مشخصاتش رو بگید لطفا مثلا شکل لاغر ، چاق ، مو و .... حتی تقریبی

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
خجالتی ومغرور

فهمیدم کی رو میگید

بله خودمم ازش خوشم میاد اونم حس کنم خوشش میاد