2777
2789
عنوان

توی عقد وقتی همسرتون میاد

342 بازدید | 13 پست

اون تایمی که پیش شما هست چیکار میکنید ؟ 

بغیر از حرف زدن و کارایی که نامزدا میکنن (اینو نمیخواستم بکم ولی گفتم بکم چون یک عده همینو پیشنهاد میدن)

دوست دارم یک کار مشترکی با هم انجام بدیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو دوران عقدم مرتب کتاب ایین نامه را باش کار میکردم ک گواهینامشو بگیره 🥴(ماشین داشت گواهینامه نداشت)

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
حرف ندارین یعنی؟حرف بذهنت نمیرسه؟پس درونگرایی حتما

خوب خیلی حرف زدیم دیکه تموم شده کل خاطراتمو تعریف کردم  اونم با اینکه برونگرا هست اونم حرفاش تموم شده

یک دوره خیلی حرف میزدیم الان کمتر شده 

خونه نمی موندیم.. میرفتیم بیرون از خونه.بیشتر با دوستامون بودیم تا آخر شب..

اگرم خونه بودیم، شرطی پاسور بازی میکردیم. پی اس بازی می‌کردم اکثرااا..  خیلی کارا.. خیلی ام رویابافی میکردیم، روی کاغذ اونارو می‌نوشتیم یا به تصویر درمیاوردیم.. لذت بخش بود

هربار که میومد خونمون، یه بار من غذا درست میکردم، دفعه بعد که میومد نوبت اون بود.. دستپختشم عالیه..

وقتایی ام که کنار هم نبودیم، از سر شب تا خوده صبح تلفنی حرف میزدیم پای تلفن خوابمون میرفت.. بابام میومد گوشی رو از زیر گوشم برمی‌داشت،پتو میکشید روم..  دنیایی داشتیم

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
خوب خیلی حرف زدیم دیکه تموم شده کل خاطراتمو تعریف کردم  اونم با اینکه برونگرا هست اونم حرفاش تم ...

هردو بنظرم یکم درونگرایید وگرنه حرف تمومی نداره،،من تا فردا صب میتونم برات حرف بزنم،ولی همسرم مثل شماها کم حرفه