2777
2789
عنوان

پدرشوهرم هرلحظه بهم میگه گیج چیزی نمیگم میگم ناراحت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 39 پست
هزار بار گفتم ولی بازمیگه

ی چندوقت سرسنگین باش باهاشون زیاد نرو خونشون.رفتیم باهاش هم کلام نشو فقط درحد سلام و احوالپرسی بسه.انشالا ک اینجوری خودش از گیجی دربیاد

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فقط همین ک نیس

اگ بچه داشته باشی اونم یاد میگیره اونم بعدها راااحت بهت توهین می‌کنه

بقیه خونواده شوهرت هم ببینن بی سرو زبونی اونام شروع میکنن 

توهین ها و تحقیر ها رو بااااید توی نطفه خفه کرد 

ی چندوقت سرسنگین باش باهاشون زیاد نرو خونشون.رفتیم باهاش هم کلام نشو فقط درحد سلام و احوالپرسی بسه.ا ...

با این دوستمون موافقم

قدم اول کمتر برو بیا

سرسنگین باش 

لبخند نزن توی روشون

اگ علت ناراحتی ات رو جویا شدن بگو از بابا دلخورم

هیچی والا کلا ی جوره اخلاقش به همه ی چی میگه ب منم ک اینو میگه

تو حرفات همین کلمه رو بخودش برگرد بگو 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

به نظرم پیش مادر شوهر و خواهر شوهرت هردوتاشون گله ای کن بگو این حرفو هی میزنه تازه بگو به پدرتم این حرفو زده خودتو خیلی ناراحت نشون بده بهشون بگو به گوش پیرمرد برسونن

دوتا زمین داره خودشوچیزی فرض میکنه

عزیزم پس فردا شما مادر میشی بچتم یاد میگیره یه روز محترمانه بگو پدرجان من اسم دارم لطفاً اسممو بگین خوشحال میشم 

البته ببین لجباز که نیستن باز بدتر نشه

مثلاً ازین به بعد گفتن اصلا جواب نده بگن چرا جواب نمیدی محترمانه بگو آخه اسمم گیج نیست 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
2790
2778
2791
2779
2792