2777
2789
عنوان

پدرشوهرم هرلحظه بهم میگه گیج چیزی نمیگم میگم ناراحت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 39 پست

پ چطور اون دلش میاد ک تو ناراحت بشی اما تو بفکر ناراحتی اونی. خودش اول نگه تاجواب نشنوه. احترام بزرگتر دست خودشه ن اینور اونور.کم خودتو کوچیک بشمار

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

وا شما دیگه بیش از حد مظلوم و بی زبونی ..دفعه بعد محکم برخورد کن بگو لطفا توهین نکن وگرنه جوابتو میدم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی والا کلا ی جوره اخلاقش به همه ی چی میگه ب منم ک اینو میگه

سعی کن زرنگیاتو نشونش بدی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
اخه ی جا میشینیم اونو چیکارکنم

به قول دوستان مگ اون براش مهمه ک داخوری بوجود نیاد؟

لااقل برا شروع جبهه نگیر ی تذکر بده بگو دفعه بعد اینجوری نمیگم 

چه صبری داری تو

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
وا شما دیگه بیش از حد مظلوم و بی زبونی ..دفعه بعد محکم برخورد کن بگو لطفا توهین نکن وگرنه جوابتو مید ...

ی بار گفت گفتم چی میگی اخه توهم هرروز.شوهرم ناراحت شد ک چرااینجورگفتی باید ازش معذرت بخوای اون داره بهت شوخی میکنه

چطوری هیچی نمیگی؟!!! خیلی اشتباه می‌کنی!!! مطمئن باش اگ چیزی نگی بدتر از اینا بار خودتو خ ...

آفرین موافقم. اگه جلوی اینجور آدما گرفته نشه بدتر از اینا میکنن این تازه استارت کارشونه.

ی بار گفت گفتم چی میگی اخه توهم هرروز.شوهرم ناراحت شد ک چرااینجورگفتی باید ازش معذرت بخوای اون داره ...

ببخشید ولی شوهرت روهم بشور پهن کن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ی بار گفت گفتم چی میگی اخه توهم هرروز.شوهرم ناراحت شد ک چرااینجورگفتی باید ازش معذرت بخوای اون داره ...

بگو من با ی پیرمرد چ شوخی دارم هم سنمه هم قدمه همجنسمه.آخه چیمه.رو ترش کن و بگو خوشم نمیاد از اینجور شوخیا

2790
2778
2791
2779
2792