2777
2789
عنوان

ریده شد به حالم

535 بازدید | 34 پست

آقا اذدواج منو همسرم اجباری بود اون دوستم داشت من دوسش نداشتم عاشق یکی دیگ بودم با تهدید و اجبار باهاش اذدواج کردم 6 سال تمام من باهاش موندم ولی خب فقط بهش عادت کردم اونو مثل پدر مادرم مقصر میدونستم کلن وصعیت روحی خوبی نداشتم زندگیم شده بود یک روتین مسخره من ک یک دختر شاد و آزاد بودم الان از شدت افسردگی و شوک تنها کاری که می‌کردم رفتن به آموزشگاهی که اونجا تدریس می‌کردم بود اون خوب بودا خیلی خوب شاید اگر تو یک مرحله ای دیگه ای از زندگیم میدیدمش الان عاشقانه دوسش داشتم

پارسال بچه دار شدم ناخواسته و امسال خود همسرم گفت همینک ویزاها بیاد و مهاجرت کنیم طلاق میگیریم و بچه ام پیش من میمونه 

حالا امروز ویزاها اومدن بعد از 11 ماه خوشحال بودم ولی یکهو دیدم نشسته تو تراس سیگار می‌کشه گفتم چی شده یهو گفت کاش اینقدر بی لیاقت نبودی کاش این‌قدر سنگدل و بی رحم نبودی و رفت بیرون

دلم شکست بد شکست 

الان حالم اونقدر بد شد که با گریه تایپ کردم فقط نیاز داشتم برای کسی بگم 

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا بعد این همه مدت طلاق 

سه سال پیش می‌خواستم طلاق بگیرم ولی خانواده ام پسم زدن اون زمان هنوز خودمو پیدا نکرده بودم نمی تونستم از پس خودم بر بیام به همین خاطره توان تنها زندگی کردن رو نداشتم چه روحی چه مالی

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

سه سال پیش می‌خواستم طلاق بگیرم ولی خانواده ام پسم زدن اون زمان هنوز خودمو پیدا نکرده بودم نمی تونست ...

خب الان چرا یعنی این زندگی اینقد تحملش سخته الان شما ی بچه دارید ی زندگی ۶ ساله 

چرا هنوز مث روز اول فکر می‌کنید شما با این کار روان ی آدم و خراب میکنید ی بچه رو اسیر و نا امید 

خب تصمیمت چیه؟همچنان طلاق؟

بله اونم همینو میخواد 

خب الان چرا یعنی این زندگی اینقد تحملش سخته الان شما ی بچه دارید ی زندگی ۶ ساله  چرا هنوز مث ر ...

می‌دونی 6 سال گذشته ولی من هنوز با این موضوع ها کنار نیومدم نمیتونم ظلمی که در حقم شد رو بپذیرم اصلا هنوز درگیر همون فردقبلم 

همسرت درست میگه متاسفانه💔💔💔

پس بزار برات یک چیزو بگم

یک روز قبل از ازدواج ازش خواهش کردم منصرف بشه و دست بکشه ولی اون فقط خندید همین

اون تو چشم من یک فردی که تو نابودیم نقش داشته

آدم قاتلشو نمیتونه دوست داشته باشه

اون میتونست ازم بگذره اگر عاشقم بود 

می‌دونی 6 سال گذشته ولی من هنوز با این موضوع ها کنار نیومدم نمیتونم ظلمی که در حقم شد رو بپذیرم اصلا ...

اون فرد هنوز درگیر شما هست؟

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
می‌دونی 6 سال گذشته ولی من هنوز با این موضوع ها کنار نیومدم نمیتونم ظلمی که در حقم شد رو بپذیرم اصلا ...

اشباهت همینه فرد قبلی اسمش روشه قبلی 

ب خاطر بچت باید فکرا رو بریزی دور عزیرم وقتی مادر شدی یعنی ی آدم دیگه ای اولویت زندگیت عوص میشه 

بله اونم همینو میخواد 

ای وای که چند سال میدونستین قرار نیست با هم بمونید و در این صورت بچه آوردین نگو ناخواسته که هزار جور راه هست وقتی این زندکی رو هیچ جوره نمیخواین... خیلی خودخواهین جفتتون

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

حداقل توی جامعه ما ۸۰ درصد خانما همینجوری ازدواج کردن 

مشکل بزرگتر اونجاست ک بعداز طلاقم دیگه چیزای قشنگی درانتظارت نیس

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اون فرد هنوز درگیر شما هست؟

نیست اما من ازش ساختم یک آدم لاشی وقتی فهمید اذدواج کردم فک کرد خودم خواستم مهاجرت کرد آلمان الان استوری هاشو با پیج فیک میبینم 

کثافت کاری کل زندگیشو گرفته 

همه ای دخترا تو چشمش بد شدن  خودمو مقصر می‌دونم