2777
2789

( طرف صحبتم با کسایی که گواهی دادن) 

پنجشنبه میخوام برم بدم،، با اینکه تو زندگیم هیچ کاری نکردم اما استرس دارم بگه پرده نداری 😑

شما هم اون لحطه این حس منو داشتید؟ 

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

چرا میخوای همچین کاری بکنی؟ 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش برای ارزش خودت هم اینکار نمیکردی 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
داستان داره... 

😐😐

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
اتفاقاً دختری که برای خودش ارزش قائل هست و نمیخواد در مظان اتهام قرار بگیره می‌ره گواهی میگیره تا اگ ...

اگه سوءتفاهمی پیش بیاد به جای اینکه گواهی رو بکنه تو چشم بقیه که ای مردم ببینید من اکبندم

باید یه تجدید نظر جدی در مورد انتخابش بکنه 

منم همین بودم فک میکردم جایی خورده باشه یا تو ورزش ولی سالمه سالم بود 

میدونی چیه دکترا نمیفهمن اصلا فقط نگا میکنن به قیافت ازت میپرسه اصولا کاری گردی؟ طبق جوابت و مسمم بودن بر اون گواهی میده پس اصلا استرس نداشته باشو ب سوالاش خیلی محکم جواب بده 

اتفاقاً دختری که برای خودش ارزش قائل هست و نمیخواد در مظان اتهام قرار بگیره می‌ره گواهی میگیره تا اگ ...

چرا باید ارزش یه دختر اصلا به پرده بکارتش باشه 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
چرا باید ارزش یه دختر اصلا به پرده بکارتش باشه 

ارزش نیست. ولی ما که نمیتونیم پیش بینی کنیم اگه خون نیامد عکس العمل آقا چیه. میشناسم آدم تحصیلکرده بعد از دهها سال هنوز تو دعوا اینو به رخ زنش می‌کشه. یا حتی همسر دوستم گفته بود لازم نیست بری بگیری ولی وقتی خون نیومد دوستم می‌گفت هیچی نگفت ولی معلوم بود پکر شد

2790
2778
2791
2779
2792