2777
2789
چه آتیشی سوزوندی؟😅😅😅

خیلی وقته گوشیم خراب شده گوشی میخواستم شارژر این گوشیم خراب بود گوشیمو با شارژرش زده بودم به شارژ اومد کشیدبعد یه دونه هم زد تو سرم خیلی در  گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار در دوران طفولیت سیلی خوردم🤣🤣🤣 ی بارم راهنمایی اینا بودم میخواس بزنه داداشم پرید جلوش نذاش.. ...

قدر داداشتو بدون😂

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

دستش بشکنه بی شعور

😔هیچ وقت فراموش نمیکنم شبی که با لگد میزد تو سرم اون شب تا صبح استفراغ میکردم صبحش برداشت منو با مادرش برد اورژانس بیمارستان عکس از سرم گرفت گفتن جمجمه اش شکست گفت از پله ها افتاد

دعوا هم سر این بود چرا آجیم اساس کشی داشت میخواست بره شهر دیگه نیومدی باهامون بری درحالی که مادرش گفت ماشین جا نداره نیا و خودش کور نبود هم‌دید هم شنید ولی اون موقع مادرش حسابی گوشش پر کرد زنت فیس کرده نیومد  

بعد صبحش تو بیمارستان مادرش میخندند میگفت حامله ای استفراغ میکنی ولی حامله نبودم جمجمه ام ترک برداشت

چدن گوشیمو با شارژرش زره بودمخ

ای بابا 

مامانت هیچ کار نکرد ؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

من بابام اخلاقش خوبیه ولی بدیای خودشو داره

ولی یه مدت هم من مشکل روحی داشتم هم اون مشکل اعصاب 

یه شب کلا یک ساعت بلند بلند گریه میکردم  بیدار شد

که یهو محکم دوید سمتم و بردم توی اتاقم تا تونست زدم خون جلوی چشماشو گرفته بود 

انداختم روی تخت کنار تختم کمد بود سرم خورد بع تیزی کمد 

شوک بهم وارد شد تا ۱۷ ساعت دندونام قفل شده بود

حتی با آمپول هم خوب شد اون چند ساعت 

هنوز ک هنوزه بهم میگن تختتو  جابه جا کن تن و بدنم میلرزه میگم نه

ولی خب بخشیدمش🥲

برمــیا تو مژنیاکــت شوم زنه دل زارم🫀✨
نه

ناراحت شدم برات 

واقعا نمیدونم چی بگم 

امیدوارم خدا به راه راست هدایتشون کنه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

😔هیچ وقت فراموش نمیکنم شبی که با لگد میزد تو سرم اون شب تا صبح استفراغ میکردم صبحش برداشت منو با ما ...

عزیزم دلم گرفت برات کاش شوهرت میترسید و دیگه تکرار نمیکرد مادرش چقدر پلید بوده اگه پسرشو دوست داشت تو رو هم دوست میداشت بسپرش به خدا 

با شوهرت دهن به دهن نکن بهونه دستش نده که زورشو سر تو خالی کنه در هر موقعیتی مواظب خودت باش ببین اگه صحبتتون منجر به کتک میشه به خاطر خودت بحثو ادامه نده 

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
عزیزم دلم گرفت برات کاش شوهرت میترسید و دیگه تکرار نمیکرد مادرش چقدر پلید بوده اگه پسرشو دوست داشت ت ...

دفعه آخری که زد سه هفته حامله بودم‌ رفتم که تمومش کنم دیدم پریود نشدم ازمایش دادم فهمیدم حامله ام دنیا رو سرم چرخید دل سقط کردن نداشتم چشمم هم آب نمیخورد شوهرم خوب بشه و بتونه زندگی مون بسازه ترس داشتم بچه میاد چی میشه نکنه بد بخت شه

ولی از پا قدم بچم این مرد زیر و رو شد مسئولیت پذیر شد بیشتر فکر میکرد راجع به حرفاش و کاراش خدا خواست بزرگتر شد رفتاراش دیگه نزد حالا خدا رو شکر پدر خوبیه سعی داره جبران کنه گذشته ها رو ولی خب من خیلی رنجیدم شکستم نابود شدم