2777
2789

اره فکر کن تا18سالگی نزنه 

از18سالگی دست بزن پیدا کنه

منم اخرین بار زد تو سر و گردنم سرم بعد   دوماه هنوز ک هنوزه درد میکنه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بودم آره ولی نه زیاد الان نه اصلا

زود فراموشت میشه غصه نخور

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

من مامانم فقط زده بابام اصلا نزده . 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

کاش منم پدر داشتم خودش منو میزد ولی اقلا نمیذاشت کسی بهم تو  بگه

حتما ناراحتیش کردی یا خسته عصبی بوده 

هر وقت آرام شد بهش بگو منظوری نداشتی ولی از کارش که زدت ناراحت شدی 

فقط یکبار اونم فک کنم کلاس دوم بودم سر درس کتک خوردم جوری زد تو دهنم که لبم پاره شد، تا همین چندسال پیش لبم که خشک میشد باز میشد خون میومد 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بابام قهرمان زندگی منه:)هیچ پدری بد نیست

یسری پدرا دست یزید از پشت بستن من هرچی دورم دیدم همه پدرا بد بودن .خودم تا حالا بابامو ندیدم بقیه رو دیدم دیگ ناشکری نکردم قبلنا یقه خدارو میگرفتم🤦

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

چرا کتک زد ؟ 

همیشه همینه؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بمیرم برای دلت که بدجور شکسته🥲💔

من تا حالا کتک نخوردم ولی خوب میتونم درک کنم که وقتی آدم از طرف نزدیک ترین و عزیز ترین کسش ضربه میخوره چه حالی پیدا میکنه

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243