2777
2789
عنوان

ریزش مو ارثی

6901 بازدید | 15 پست

از ۱۴ سالگی حجم موهام شروع کرد به کم شدن هرچی دکتر رفتم و دارو مصرف کردم نتیجه نداد الان ۳۳ سالمه و حجم موهام یک دهم شده واقعا عصبیم

کسی راهکاری داره؟ نمیشه کاشت انجام داد متاسفانه

مزوتراپی با دوتاستراید کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انواع قرص و شامپو و سرم سنتیم حنا و انواع روغنا  سبوس خوردم انجیر خوردم ......

داروهای هورمونی مثل اسپیرونولاکتون فیناستراید و ساوپالمتو خوردی ؟ 

دکتر پوست من می‌گفت تنها درمان ریزش ارثی درمان هورمونی و استفاده مادام‌العمر از ماینوکسیدیل هست 

لعنت خدا بر ظالم و کسایی که از ظالم حمایت میکنن بترسید که خدا تاوان خون مردم بیگناه رو ازتون میگیره 🩸🖤

داروهای هورمونی مثل اسپیرونولاکتون فیناستراید و ساوپالمتو خوردی ؟  دکتر پوست من می‌گفت ...

شمام ریزش ارثی داری؟

من به خاطره بیماریم نمیتونم فیناستراید بخورم ولی بقیه چیزا رو استفاده کردم کاملا بی فایده س

ریزش مویه شدیدی ندارم ولی رویشم صفره

شمام ریزش ارثی داری؟ من به خاطره بیماریم نمیتونم فیناستراید بخورم ولی بقیه چیزا رو استفاده کردم کام ...

نه من ریزش مو ندارم مامانم درگیره اونم دکتر میگه ارثیه ولی مامان من حوصله استفاده مرتب از ماینوکسیدیل رو نداشت اصلا شروعش نکرد 

لعنت خدا بر ظالم و کسایی که از ظالم حمایت میکنن بترسید که خدا تاوان خون مردم بیگناه رو ازتون میگیره 🩸🖤