2777
2789
عنوان

با مادرم دعوا کردم😔ناراحتم...

472 بازدید | 18 پست

۱۷سالمه توی زندگیم خیلی عذاب کشیدم از ازدواج زوری تا الان در حال طلاق...بهش گفتم مادر من نمی‌خوام راجب این موضوع بشنوم میخوام‌روی درسام تمرکز کنم نمی‌خوام چیزی بهم بگید چون تمرکزم بهم می‌ریزه فکرم درگیر میشه من همینجوریشم با هزارتا جون کندنی میتونم بخونم ...اونوقت تو اتاق با خالم بلند حرف میزد میگفت ارهههه فلان ابلاغیه اومد دیروز و این حرفا ...بهش گفتم چرا گذاشتی من بفهمم مگه بهت نگفتم نگو چرا آروم به خالم نمیگی میگه چیه تو خیلی نازک نارنجی هستی الکی ناز می‌کنی😔منم بهش گفتم چرا درک نمیکنی حالمو خوبه همچین مشکلی سرتو بیاد تا بفهمی چه حسی داره بعد رفتم توی اتاق دیگه چیزی بهش نگفتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره این دعوا نبود بهتر که حرف دلتو زدی بهش اون باید بیشتر درک کنه این شرایطی ک توشی شرایطی نیست ک بهش راحت و هیلی زود باهاش کنار اومد 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
پوف😔💔 خیلی ناراحتم ...هزار بار بهش گفتم نگو‌راجب این موضوع حرف نزن تازه داشت حالم خوب میشد 

گوش کری بده 

عزیزم شما دارای دو طرف هستید 

این قضیه را به یک طرف خود اختصاص دهید😘😉😂

مادر و خانوادت ی مشت ابله هستن  که بچه به این سن رو شوهر دادن

اولا احترام خودتو نگه دارید هر‌پدر ومادری عزیز هستن شما حق ندارید به پدر ومادر من توهین کنید

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

@نی_نی_یار_شب   ایشون به خانوادم توهین میکنن

حق داری ناراحت شدی و حق داری که روحیه ات یکم حساس شده اما همه انقدر آگاه نیستن که بتونن ما و مشکلات ما رو درک کنن اگر حالت خوب نشد و از نظر مالی توانایی داره چند جلسه پیش مشاور برو تا حالت خوب بشه

اولا احترام خودتو نگه دارن هر‌پدر ومادری عزیز هستن شما حق ندارید به پدر ومادر من توهین کنید @نی_نی ...

خیلی از اینکه از خانوادت دفاع کردی خوشم امد بعضیا شعور اینو ندارن هر چی از دهنشون درمیاد میگن انشالله خدا ارامشو به قلبت برگردونا عزیزم‌

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

به اصرار اونا ازدواج کردم چون فامیل بود

من اگر مادرم به زور باعث ازدواجم بشه بدتر از اینا باهاش حرف میزنم 

پس عذاب وژدان نگیر 

دیدی خیلی تمرکزت داره از دست میره برو ی عذرخواهی کن 🥲

من اگر مادرم به زور باعث ازدواجم بشه بدتر از اینا باهاش حرف میزنم  پس عذاب وژدان نگیر  د ...

اونا هم خیلی از وضعیت زندگیم ناراحتن چون پدرم هیچ وقت فکر نمی‌کرد خواهرش اینطور بهش بدی کنه...من نمیتونم نمک رو زخم اونا بپاشم...میرم ازش معذرت خواهی میکنم 🥺