2777
2789

شوهرم به گفته خودش  پیگیر اینه یه شغل پر درامد درست کنه اما تابحال موفق نشده 

الان درحد خورد خوراک خونه پول داره نه بیشتر  اونم گاهی نیست 

برای استخدامی ام معدلش زیر ۱۴ است هر اداره ایو نمیتونه شرکت کنه  

این وسط من موندم واسترس زندگی نافرجانی که برام درست کرده 

از اولم قرار نبود اینجوری باشه (چون احتمالا بپرسین )

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریبا ۷۰درصد جامعه در این حال دارن زندگی میکنن ،هیشکی اون چیزی که دلش میخواسته نشده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بستگی به خودت داره  بشینی و غر بزنی یا اینکه بری دنبال یه کار هر چند با درامد کم از یه جایی ش ...

من خیلی  بهش پیشنهاد میدم   ولی اون کلا دنبال یه شعل راحت با درامد نجومیه

پس زندگیت همینجوری نمیمونه..✨

اره خب من  اگه خودم استخدام بشم  زندگیم به هر حال بهتر از الانه ولی خب من مسئول خرج خونه نیستم  

اره خب من  اگه خودم استخدام بشم  زندگیم به هر حال بهتر از الانه ولی خب من مسئول خرج خونه ن ...

گفتی که خرج خورد و خوراکو میده...وقتی خودت کار کنی میتونی هزینه لباس و تفریح رو هم جور کنی..

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
دختر دایی من شوهرش چند ساله هیچ کاری نمیکنه الآنم فکر مهاجرت زده به سرشون ولی بنظرت کسیکه که کار نکر ...

نمیدونم چرا همچین مردایی ازدواج میکنن