2777
2789

تولدم بود دو مهر بعد نامزدم واسم گل و کیک خریده بود دور گل اسکناس 50 تومنی بود با کیک و النگو منم پست کردم نوشتم خوشبختی ینی اینکه یکیو داشته باشی که به یادت باشه چند هفته بود اینستام باز نمیکرد الان رفتم بازش کردم این کامنتو دیدم 

افراد بیمار زیادن، من و شما نمیتونیم همه شون رو درمان کنیم و کار غیرممکنیه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانش مشکل داره 

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

کاش میتونستیم به آدما« شعورررر »هدیه کنیم🙂

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

ببین حالا واقعاً کاری ندارم به اینکه این خانم خیلی زشت و زننده و اینا صحبت کرده ولی کلاً چرا وقتی شریک زندگیتون براتون یه چیزی می‌خره یا حالا کسی بهتون کادویی چیزی میده میاید اونو استوری می‌کنید مثل هزار تا چیز دیگه من نمی‌دونم مثلاً رسم دیدن جهیزیه بابا یه پدر مادری به دختر خودشون به بچه خودشون وسایل زندگی دادن طرف می‌ریزه تو اینستا ۵۰۰ تا صفحه فقط پست می‌ذاره که نمی‌دونم این جهیزیه منه که دادن آخه چرا واقعاً چه دلیلی داره شما می‌تونستی همون یه دونه کیکو استوری بکنی و تولد خودتو تبریک بگی به خدا که این چیزا واقعاً زیاده رویه حالا شوهرت برات کادو خریده مبارک باشه تولدتم مبارک باشه ولی به خدا این کارا اصلاً نیازی نیست حس می‌کنم خیلی زشته الان شما برو پیج رونالدو رو ببین عکس تولد بچه‌هاشو ببین یه کیک کوچولو گرفتن گذاشتن جلوشون بدون هیچ تمی بدون هیچ چیزی دارن تولد می‌گیرن رونالدو برا بچه‌اش کادو نمی‌خره من یک بار ندیدم یه کادویی رو استوری کنن این آدمای بزرگ بگم ما برای بچه‌مون النگو خریدیم ماشین خریدیم خونه خریدیم ویلا خریدیم که چی مثلاً

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
طرف آشناس؟

ی کاربر کاپ کیک عصبانی بود پروفش عین شما بود

ولی تعلیق شده شما خبری نداری ازش؟

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

عقده از کامنتاش می باره😑😑😑

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊