2777
2789
عنوان

سیاست داشتن توی روابط اجتماعی؟

410 بازدید | 16 پست

واقعا بعضی مواقع سیاست داشتن لازمه.

چونکه من توی اطرافیانم آدمایی رو دیدم که با سیاست ظاهراً راحت تر زندگی میکنن ، و توی روابط اجتماعی گسترده ترن. و حتی تو خیلی کار ها موفق ترن

اما خب جذابیتشونو از دست میدن برخی مواقع

شخصیت خودشونو نشون نمیدن و از اعتماد دیگران سواستفاده میکنن

از خانواده دور میشن

و حتی درکی از روابط عاطفی ندارن و به مرور این قضیه واضح میشه

سیاست داشتن مثل یه برنامه خودکار میمونه که تو باید همیشه و هر روز ازش پیروی کنی

و خب این خسته کنندس☹

نظر شما چیه؟

دقیقا همه میگن خودت باش 

اگه خودم باشم اونجوری که باید کسی جدی نمیگیره🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

سیاست داشتن خیییییلی خوووبه

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم ادم هایی که سیاست دارن احساسات ندارن

حتی حس میکنم به خانواده خودشونم حسی ندارن و فقط دارن دو دو تا چهارتا میکنن که چی بگم که جواب درستی باشه و به نفع خودم تموم بشه

اینجا هم یه کاربری هست حتی از پیامش به همسرش اسکرین شات میذاره که اینجوری جواب دادم که به نفعم باشه و کلا اموزش سیاست میده و من حس میکنم انگار رباته😑

کلا بهتره نقطه ضعف هامونو بشناسیم و باهاشون کنار بیایم و سعی کنیم بهتر شیم نه اینکه همش مواظب رفتارمون باشیم

مثلا من مهرطلب بودم ولی رفعش کردم نه اینکه بخوام با سیاست و فیلم بازی کردن اون مهرطلب بودنم رو پنهان کنم

💫شکوه سکوت را به ارزانی کلام مفروش💫
من تعبیرم از سیاست این نیست... و بنظرم سیاست چیز خوبیه...

وقتی که از احساساتی که داری با تمام وجودت براشون مایه میزاری 

کم مهری کنن و یا حتی ازت سواستفاده کنن 

که اسمش سیاست نیس..

چجوری به این نتیجه رسیدی؟ میشه توضیح بدی؟

اونایی ک سیاست دارن میدونن با هرکس چطوری رفتار کنن تو هر شرایط چی بگن چی کار کنن 

اینا خ مهمه حالا من اصلا تو خانواده همسرم اصلا نمیتونم حرف بزنم البته از اعتماد ب نفس پایین هم هس

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
وقتی که از احساساتی که داری با تمام وجودت براشون مایه میزاری  کم مهری کنن و یا حتی ازت سواستفا ...

دقیقا...این اسمش سیاست نیست...اتفاقا سیاست باعث میشه نه خودت ازار ببینی و نه اطرافیانت...این نظر منه!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
دقیقا  سیاست فقط و فقط با اعتماد بنفس بالا ممکنه

من طرف شوهرم لال میشم در حد احوال پرسی فقط

نمیدونم بیشتر میترسم حرفی بزنم بد برداشت بشه

اخه پدر شوهرم اخلاقش ی جوریه خ سیاست داره میترسم ازش

نرجیح میدم حرف نزنم تا بعدا پشیمون بشم خخ