2777
2789
عنوان

چقد طول میکشه فراموشش کنم کامل؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 20 پست
یه چیز بدون پسری که قدرتو نمیدونه ارزش بودن تو زندگیتو نداره معمولا این حس که نمیتونیم از طرفمون جد ...

موافقم👌

اوهوم دقیقا خودمم حس میکنم یکمی کمبود اعتماد به نفس دارم متاسفانه💔

تلاشمو میکنم بازم ممنونم❤

میفهمم چقد حس بدیه، کاملا درک میکنم

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
ممنون عزیزدلم😘❤ چشم سعیمو میکنم امیدوارم زود بگذره این روزا

یه چیز بدون پسری که قدرتو نمیدونه ارزش بودن تو زندگیتو نداره

معمولا این حس که نمیتونیم از طرفمون جدا بشیم یا دلتنگی شدید از روی این میاد که به اندازه کافی خودمونو دوس نداریم 

به خودت برس و در هر حالتی اولویت باش برای خودت 

منم شرایط تورو تجربه کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم👌 اوهوم دقیقا خودمم حس میکنم یکمی کمبود اعتماد به نفس دارم متاسفانه💔 تلاشمو میکنم بازم ممن ...

قربونت عزیزم

من شروع کردم ورزش کردن سالم تر غذا خوردن یکم به ظاهرم بیشتر رسیدم 

یه بار اتفاقی همون اقایی که دوست پسر اولمم بود بعد ۳ سال منو یه جایی دید شروع کرد زنگ زدن و خواهش کردن چون فهمید کی رو از دست داده 

اینا معمولا بعدا سرشون به سنگ میخوره 

به فکر خودت باش یه جا دیدی طرف یه حرکتی زده که باش حال نمیکنی دیگه فرصت و بخشش رو بیخیال شو 

یکی که یه کاری میکنه بازم همونو میتونه حتی بدترشو تکرار کنه 

من تنهایی رو با بودن با همچین ادمایی ترجیح دادم گرچه سخت بود 

سلام خانم.وقتتون بخیر.تشکر که تاپیکهام رو خوندی و لایک گذاشتی.امیدوارم ناراحت نشی،دارم کاربریم رو تعلیق میکنم.تاپیک جدید گذاشتم و توضیح دادم.ببخشید که توی زندگی خصوصیتون دخالت میکنم،لطفا" برای درساتون بیشتر وقت بگذارین و تست بزنین تا بتونین توی دانشگاههای معتبر قبول بشین.از شما متانت و بردباری رو یاد گرفتم.آموزش هر روز ادامه داره.دنبال انگیره میگشتم برای ورزش و موسیقی که توی نی نی سایت انگیزه گرفتم.قصد دارم اسکیت کفشی بگیرم و کلاس موسیقی ثبت نام کنم.امیدوارم یه روز فرد مهمی برای جامعه بشی چون درکتون از احساس عالی هستش و مشکلات رو لمس میکنید.خوشوقتم که به عنوان یه کاربر با شمای بزرگوار آشنا شدم.شبتون بخیر و خدانگهدار شما و خانوادهتون.

بزار پول برات کار کنه نه تو برای پول.

بسته به خودت داره بخوای واقعا بخوای مین الان میتونی بزاریش کنار

اما نخوای تا اخر عمرتم نمیتونی کنارش بزاری

این عشق اول و این چرت پرتارو از ذهنتون درو کنید 

ادم مناسب سر راهت قرار بگیره همون عشق مناسبه چه اول باشه چه ...

چند سالته؟

چیکارا کردی برای تغییرت؟

سلام خانم.وقتتون بخیر.تشکر که تاپیکهام رو خوندی و لایک گذاشتی.امیدوارم ناراحت نشی،دارم کاربریم رو تع ...

سلام، با اینکه میدونم این کامنتم توسط شما شاید هیچوقت خونده نشه، اما بازم نتونستم در برابر این حسِ خوبی که از کامنتتون گرفتم، واکنشی نشون ندم😅💛

حقیقتا ناراحت شدم از اینکه تعلیق شدید چون تازه باهاتون آشنا شده بودم و محتوای تاپیکاتون واقعا حس خوبی بهم میداد :)

اما حتما صلاحی تو این کار بوده، امیدوارم هر جا که هستید موفق تر از دیروز باشید.

ممنونم بابت تمامِ حرفای قشنگی که زدید راجبِ من :) منم واقعا خیلی خیلی خوشحالم از اینکه باهاتون آشنا شدم

امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید و سایه خانواده بالاسرتون باشه

اگه یه روزی دوباره برگشتید به سایت، خوشحال میشم با کاربریتون یه کامنت بزارید برام که بتونم پیداتون کنم😅

خدانگهدار پسر با احساس.

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)