2777
2789
عنوان

چقد طول میکشه فراموشش کنم کامل؟!

148 بازدید | 20 پست

۱۰ ماه با یه شخصی تو رابطه بودم تقریبا یک ماهی میشه این رابطه تموم شده

بنظر شما اصلا میشه فراموش کرد؟! چقد طول میکشه؟ تجربه مشابه داشتید؟!

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا من نلمزدمو یک هفته مونده به عقد رها کردم و فراموش به سختی شاید اگر وابسته ای برات سخت ...

خداروشکر، امیدوارم این سختیا بگذرن زود

چقد طول کشید؟!

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
بستگی داره رابطه چندمت بوده  چقد عمیق بوده چقد حس داشتی بهش

اولی

حسم بهش زیاد بود بنظر خودم

خداروشکر، امیدوارم این سختیا بگذرن زود چقد طول کشید؟!

عزیزم بد نوشتم من به راحتس فراموشش کردم ولی اگر یکی وابسته طرف باشه خیلی براش سخت میشه برای من سخت نبود بعد از یک هفته فراموشش کردم 

۲‌ ۳ ماهی طبیعیه به شرطی که نری چک کنی

واقعا یکی از مشکلاتم اینه که نمیتونم چک نکنم، خیلی این قضیه رو اعصابمه🤦🏻‍♀️هر روزم دارم بهش فکر میکنم

واقعا خسته شدم

عزیزم بد نوشتم من به راحتس فراموشش کردم ولی اگر یکی وابسته طرف باشه خیلی براش سخت میشه برای من ...

آها الان متوجه شدم

کاش منم وابسته نبودم

سر خودتو گرم کن یا یه مدت نت نیا یا اپلیکشن پاک کن از روی گوشیت 

قبلنم اینکارو کردم ولی بازم چک کردم متاسفانه🤦🏻‍♀️😅💔

اپلیکیشنارو هم نیاز دارم متاسفانه نمیشه پاکشون کنم

ولی بازم سعیمو میکنم که سمتش نرم

اولی حسم بهش زیاد بود بنظر خودم

سرتو مشغول کن 

همیشه مرور کن چرا جدا شدین و به دردت نمیخورد

نیاز داشتی گریه کن 

ماه دوم که برسه حالت خیلی بهتر میشه

هرچی ازش داری پاک کن ، عکس شماره پیام 

نذار دوباره باهات ارتباط بگیره از همه جا بلاکش کن

پسرا عادت دارن هر چند وقت یه بار فیلشون یاد هندستون کنه و فکر حال ما نیستن اصلا 

به خودت زمان بده خیلی بهتر میشه

سرتو مشغول کن  همیشه مرور کن چرا جدا شدین و به دردت نمیخورد نیاز داشتی گریه کن  ماه دوم ...

ممنون عزیزدلم😘❤ چشم سعیمو میکنم

امیدوارم زود بگذره این روزا

ممنون عزیزدلم😘❤ چشم سعیمو میکنم امیدوارم زود بگذره این روزا

یه چیز بدون پسری که قدرتو نمیدونه ارزش بودن تو زندگیتو نداره

معمولا این حس که نمیتونیم از طرفمون جدا بشیم یا دلتنگی شدید از روی این میاد که به اندازه کافی خودمونو دوس نداریم 

به خودت برس و در هر حالتی اولویت باش برای خودت 

منم شرایط تورو تجربه کردم