2777
2789
20 تا یا خدااااا 😩😩😩😅 حالا میشه بگی 20 تا واسه چِته؟ 

واسه اینکه این یدونه بود کوچولو بزرگ شد رفتم خواستگاری واسش یه دختر گرفتم جفتشون هول بودن الان تو ۳ سال اول ازدواجشون ۲۰ تا شدن چندتاشونم گربه وکلاغهای لعنتی خوردن 😔

بیسوادم انگشت میزنم 👆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم هیچی اندازه آکواریوم جذاب نیست 

انقدر دلم میخواد

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

یکم دختر بازم هست به همه پیشنهاد میده گفتم نرم بهتره 

بهش بگو از نحوه ی سگ نگهداشتنت معلومه رفتارت با دخترا چطوریه 😐😐

حالا که اینطوریه اصلأ نرو 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

باهوش گفتم گربه، ماهی.... 

گفتم شاید چون حیوون خونگی دارید هزینه اونم بدونید 😐

چقدر بی عصاب زیاد شده ☹️

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
بهش بگو از نحوه ی سگ نگهداشتنت معلومه رفتارت با دخترا چطوریه 😐😐 حالا که اینطوریه اصلأ نرو 

چند نفرم اومده بودن سگ و بخرن 

نمی دونم چرا نفروخته 

ت ک نگه نمی داری چرا زجرش میدی 

واقعا چجوری نگه می داری 😐😂

هیچی باغچه خونمون را به تونل وراهرو زیر زمینی تبدیل کردن بابام هرروز دعوا میکنه وای به حالت اگه یه روز از تو خونه همسایه ها سر دربیارن 🤣🤣🤣🤣

بیسوادم انگشت میزنم 👆
واسه اینکه این یدونه بود کوچولو بزرگ شد رفتم خواستگاری واسش یه دختر گرفتم جفتشون هول بودن الان تو ۳ ...

اِی وااای خودتو بدجوری تو دردسر انداختی، 

حالا خونتون جا داره واسه این همه خرگوش؟ 

ببین اگه اینارو عمل نکنی به زودی 100 تا میشن 

یا حداقل دختر پسرارو از هم جدا کن 

مال من یه دونست ولی با این حال عملش کردم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

دلم نمیاد آخه یه بار فیلم شکنجه ی خرگوش دیدم  معلوم نبود اون بیشرف از کجا گرفته بود که این کار ...

اوی خدا 

ملت انقد برای بچه هاشون هزینه و وقت نمیذارن بخدا 🥺

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
چند نفرم اومده بودن سگ و بخرن  نمی دونم چرا نفروخته  ت ک نگه نمی داری چرا زجرش میدی  ...

همینو بگو 😔 خدا ازش نگذره 

اوی خدا  ملت انقد برای بچه هاشون هزینه و وقت نمیذارن بخدا 🥺

فکرکن خودمون غذا نداریم بخوریم ولی مُدام برای خرگوشه یونجه و غذای تشویقی سفارش میدم 😐