2777
2789
ی سگ می شناسم  صاحبش بستش بالای پشت بوم کل تابستون اون بالا بود  توی اوج گرما غذای زیادی ...

یا خداااا ، اینا دیگه چقدر سنگدلن 

حداقل براش سایه بون درست کنه زیر سایه باشه 😔

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهتون رحم کنه پس  چقدر شیطونه  از اشناهامون خرگوش داشتن  ولی چیزی خراب نمی کرد ...

شاید آزادش نمیزاشتن که خرابکاری کنه 

ولی درکل حیوانات جَونده همینن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

برای همین دلم براش میسوزه میخام بیارمش  آنقدرم ناز و خوشگلههه

برو باهاش صحبت کن شاید قبول کرد 

بهش بگو این زبون بسته رو میخوای چیکار وقتی بهش نمیرسی و گذاشتیش زیر آفتاب، غذام که بهش نمیدی، 

بِده من 

برو باهاش صحبت کن شاید قبول کرد  بهش بگو این زبون بسته رو میخوای چیکار وقتی بهش نمیرسی و گذاشت ...

من نمی تونم برم پسره یکمم قالتاق می زنه

به پسر داییم گفتم باهاش حرف بزنه 

ایکاش به من نزدیک بودی فقط چند روز خرگوشمو بهت میدادم وقتی قشنگ دهنتو سرویس کرد اونوقت از هرچی حیوون خونگیه فراری میشدی 😂😂

من نمی تونم برم پسره یکمم قالتاق می زنه به پسر داییم گفتم باهاش حرف بزنه 

همون پسره که اِنقدر سنگدله 

آره بزار پسرداییت باهاش حرف بزنه 

درکل  اذیت و آزار سگ و گربه خیلللللللی کمتر از خرگوشه 

ایکاش به من نزدیک بودی فقط چند روز خرگوشمو بهت میدادم وقتی قشنگ دهنتو سرویس کرد اونوقت از هرچی حیوون ...

😂😂😂😂😂😂

نه ممنون من اون شیطونو گردن نمی گیرم 😂

من ۲۰ تا دارم 🤣🤣

20 تا یا خدااااا 😩😩😩😅

حالا میشه بگی 20 تا واسه چِته؟ 

😂😂😂😂😂😂 نه ممنون من اون شیطونو گردن نمی گیرم 😂

آفرین همینو میخواستم بگی 😂😂😂

پس دیگه سراغ خرگوش نرو وگرنه مثل من میفتی تو هچل 😂