2777
2789
یا امام زمان 😐

تازه سیم کامپیوتر و تلفن و وای فا رو یادم رفت بگم 😅

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم کلا با حیوون خونگی مخالفم،میگم گناه دارن اما به نظرم پرنده ها بهتر از بقیه هستن مخصوصا عروس ...

خوکچه دوستم داشت توی آکواریوم ماهی گذاشته بود 

خسارت نزده بود بهش 

چند نام بودن

خرگوشو نمی دونم ولی 

سگ خیلی سرگرمت میکنه  شبیه ی بچه نگهداری لازم داره  باید باهاش بازی کنی کلی

سگ جزو گزینه هام نیست 

ولی این سگو اگه بفروشن می خرم 

خیلی دلم براش می سوزه 

خیلیم خوشگله 

هر روز لاغر تر از دیروز میشه 

خوکچه دوستم داشت توی آکواریوم ماهی گذاشته بود  خسارت نزده بود بهش  چند نام بودن خرگوشو ...

اره،خوکچه باید تو جای شیشه ای باشه،وگرنه همه چی میوه

ولی من بازم میگم پرنده از همه چی بانمکتره،البته باید بهش خیلی محبت کنی،حساسن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
ببر بفروش بابا حوصله داری  انقد در قبال ی خرگوش مسئولیت داری 😁

دلم نمیاد آخه یه بار فیلم شکنجه ی خرگوش دیدم 

معلوم نبود اون بیشرف از کجا گرفته بود که این کارو باهاش کرد، بعدش همه گفتن به هرکسی واگذار نکنید شاید طرف روانی باشه میخواد زبون بسته رو شکنجه کنه 

آره کلأ آدم مسئولیت پذیری ام ، مخصوصأ در قبال حیوانات که قدرت دفاع کردن از خودشونو ندارن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

اره،خوکچه باید تو جای شیشه ای باشه،وگرنه همه چی میوه ولی من بازم میگم پرنده از همه چی بانمکتره،البت ...

پرنده نمی تونم نگه داری کنم 

قبلا مرغ عشق داشتم 

ی سری حرکاتم در میارن ک دیگه اصلا نمیشد نگهش داشت فروختمش 😂

نههه باید ی چیز نمیر بگیرم  اگه بگیرم بمیره بد تر میشم

نه خب بلاخره هر چی باشه باید مواظبش باشه اون جمعه بود و بیرون بودیم دسترسی نداشتم به دامپزشک و نتونستم کمکش کنم...هیق🚶💔 

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨

حداقل شبا بزارش تو قفس  ک وقتی خوابید شیطونی نکنه

اتفاقأ شبا تو قفسِ ، روزا که یکی دو ساعت آزادش میکنم گند میزنه 

فقط خدا میتونه نجاتم بده 

یه غلطی کردیم بدجوری گیر افتادیم 

نه راهِ پس داریم نه راه پیش 

اتفاقأ شبا تو قفسِ ، روزا که یکی دو ساعت آزادش میکنم گند میزنه  فقط خدا میتونه نجاتم بده  ...

خدا بهتون رحم کنه پس 

چقدر شیطونه 

از اشناهامون خرگوش داشتن 

ولی چیزی خراب نمی کردن 

شانس شماست