2777
2789
الان دو ساله زندگی برامون نزاشته  کلی خسارت زده بهمون  تا حالا بالای 20 تا شارژر جویده ر ...

از این حیاطای بازی چرا براش نمیخرین که همیشه اون تو باشه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراااا  اتفاقا خرگوش مینیاتوری جزو گزینه هام بود

وای نه تورو خدا نخر 

اگه دوسداری تجربه ی من برات تکرار بشه برو بخر 

جواب اون کاربرو دادم برو بخون 

تازه این یک هزارمِ بلایی که سرمون آورده 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

من حتی تا مدت زیادی تایم بیکاریم عکساشو نگاه میکردم  ولی اون اصلا به پشماشم نبود😂😂 ولی اگه ...

ی سگ می شناسم 

صاحبش بستش بالای پشت بوم کل تابستون اون بالا بود 

توی اوج گرما غذای زیادیم بهش نمی دن 

اگه بفروشن بهم می خرمش 

گناه داره حیوونی 

سرم گرم میشه ؟  من بخاطر یه سری مشکلات روحی میخام ی حیوون بیارم بزرگ کنم

اگه اینجوریه خب ارههه مینا یا عروس هلندی خیلی خوبنننن فقط باید خیلی ازشون مراقبت کنی که چیزیشون نشه..من یه عروس هلندی گرفتم بعد یه هفته مریض شد تا یه ماه افسردگی گرفته بودم🚶💔

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨

الان دو ساله زندگی برامون نزاشته  کلی خسارت زده بهمون  تا حالا بالای 20 تا شارژر جویده ر ...

ببر بفروش بابا حوصله داری 

انقد در قبال ی خرگوش مسئولیت داری 😁

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
گربه ماهی 1 حداقل خرج داره

سگ ماهی چقدر خرج داره ؟

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
از این حیاطای بازی چرا براش نمیخرین که همیشه اون تو باشه

اتفاقأ پارک سگ براش خریدیم، بزرگم هست جاش خوبه، 

یه مدت همش تو اون بود افسردگی گرفت 

دکتر گفت باید روزی یکی دو بار آزادش بزارین بچرخه، 

منم این کارو کردم تا هواسم پرت میشه یه خرابکاریه وحشتناک میکنه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

ی سگ می شناسم  صاحبش بستش بالای پشت بوم کل تابستون اون بالا بود  توی اوج گرما غذای زیادی ...

من خودم کلا با حیوون خونگی مخالفم،میگم گناه دارن

اما به نظرم پرنده ها بهتر از بقیه هستن مخصوصا عروس هلندی و طوطی برزیلی خیلی شیرین و نازن

خواهرم عروس هلندی داره،خیلی بانمکه

برادرم هم مرغ عشق داره؛هم خیلی خوشگله هم خیلی بانمکه،بعضی کلمات تکرار میکنه

فقط از جونده ها نگیر مثل خرگوش و خوکچه و...

به نظرم هم کثیف کاری دارن هم خسارت میزنن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
ی سگ می شناسم  صاحبش بستش بالای پشت بوم کل تابستون اون بالا بود  توی اوج گرما غذای زیادی ...

سگ خیلی سرگرمت میکنه 

شبیه ی بچه نگهداری لازم داره 

باید باهاش بازی کنی کلی

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اگه اینجوریه خب ارههه مینا یا عروس هلندی خیلی خوبنننن فقط باید خیلی ازشون مراقبت کنی که چیزیشون نشه. ...

نههه باید ی چیز نمیر بگیرم 

اگه بگیرم بمیره بد تر میشم