barg244 مدیر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 512 عنوان حیوون خونگی | مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 98 پست به نظرتون حیوون خونگی کم دردسر چی بخرم ؟ 1402/08/02 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2585 ی سگ می شناسم صاحبش بستش بالای پشت بوم کل تابستون اون بالا بود توی اوج گرما غذای زیادی ... یا خداااا ، اینا دیگه چقدر سنگدلن حداقل براش سایه بون درست کنه زیر سایه باشه 😔 شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
barg244 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 512 یا خداااا ، اینا دیگه چقدر سنگدلن حداقل براش سایه بون درست کنه زیر سایه باشه 😔 برای همین دلم براش میسوزه میخام بیارمش آنقدرم ناز و خوشگلههه
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2585 خدا بهتون رحم کنه پس چقدر شیطونه از اشناهامون خرگوش داشتن ولی چیزی خراب نمی کرد ... شاید آزادش نمیزاشتن که خرابکاری کنه ولی درکل حیوانات جَونده همینن شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2585 برای همین دلم براش میسوزه میخام بیارمش آنقدرم ناز و خوشگلههه برو باهاش صحبت کن شاید قبول کرد بهش بگو این زبون بسته رو میخوای چیکار وقتی بهش نمیرسی و گذاشتیش زیر آفتاب، غذام که بهش نمیدی، بِده من شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
barg244 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 512 شاید آزادش نمیزاشتن که خرابکاری کنه ولی درکل حیوانات جَونده همینن نه اتفاقا همه جا ول بود 😂
barg244 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 512 برو باهاش صحبت کن شاید قبول کرد بهش بگو این زبون بسته رو میخوای چیکار وقتی بهش نمیرسی و گذاشت ... من نمی تونم برم پسره یکمم قالتاق می زنهبه پسر داییم گفتم باهاش حرف بزنه
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2585 ایکاش به من نزدیک بودی فقط چند روز خرگوشمو بهت میدادم وقتی قشنگ دهنتو سرویس کرد اونوقت از هرچی حیوون خونگیه فراری میشدی 😂😂 شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2585 نه اتفاقا همه جا ول بود 😂 خخخ پس اینم شانسِ منه 😂😆 شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
qambarali عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 441 هرچی میخری فقط خرگوش نخر به خدا مثل من بیچاره میشی 😭 من ۲۰ تا دارم 🤣🤣 بیسوادم انگشت میزنم 👆
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2585 من نمی تونم برم پسره یکمم قالتاق می زنه به پسر داییم گفتم باهاش حرف بزنه همون پسره که اِنقدر سنگدله آره بزار پسرداییت باهاش حرف بزنه درکل اذیت و آزار سگ و گربه خیلللللللی کمتر از خرگوشه شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
barg244 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 512 ایکاش به من نزدیک بودی فقط چند روز خرگوشمو بهت میدادم وقتی قشنگ دهنتو سرویس کرد اونوقت از هرچی حیوون ... 😂😂😂😂😂😂نه ممنون من اون شیطونو گردن نمی گیرم 😂
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2585 من ۲۰ تا دارم 🤣🤣 20 تا یا خدااااا 😩😩😩😅حالا میشه بگی 20 تا واسه چِته؟ شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
barg244 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 512 همون پسره که اِنقدر سنگدله آره بزار پسرداییت باهاش حرف بزنه درکل اذیت و آزار سگ ... یکم دختر بازم هست به همه پیشنهاد میدهگفتم نرم بهتره
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2585 😂😂😂😂😂😂 نه ممنون من اون شیطونو گردن نمی گیرم 😂 آفرین همینو میخواستم بگی 😂😂😂پس دیگه سراغ خرگوش نرو وگرنه مثل من میفتی تو هچل 😂 شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)