2777
2789
عنوان

لاغری بده؟

547 بازدید | 52 پست

بچه ها من لاغرم و خودمو دوست دارم

کلا لاغر پسندم

ولی الان یه تاپیکی دادم که خودش لاغر بود و خیلی به لاغرا هیت میداد

خیلیا هم بهم میگن وزن اضافه کن،خیلی لاغری و...

من با اینکه خودمو دوس دارم چون ایرانیا لاغر نمیپسندن اعتماد به نفسمو میارن پایین

بنظرتون وزن اضافه کنم؟

بسترم،صدف خالیه یک تنهاییست ....و تو چون مروارید،گردن آویز کسان دگری 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نههههه لاغری از چاقی بهتره 

ب شرطی ک هی غش و ضعف نکنی سرت گیج نره ، هرچند خ از چاقا هم و تو پرا هم این و دارن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بقیه و ول کن مهم اینه خودت چی دوست داری.اگه کمبود وزن داری و سلامتیت به مشکل میخوره اضافه کن نه به خاطر حرف بقیه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

منم لاغرم لاغریمو دوست دارم نظر بقیه به کیفم

هرکس هم تاحالا راجب هیکلم نظر داد اصلا جوابشو ندادم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

لاغر باشی یا چاق به کسی مربوط نیس ک بخاد اعتماد بنفستو پایین بیاد. متناسب باش ن لاغر ن چاق اگ خیلی لاغری یکم چاق شو اگه خوبی که بیخیال چاقی زیادم خوب نیس

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند
قدم۱۷۰ وزنم۴۸تا۵۰ متغیره

خب یکمی اضافه کنی بهتره

وزن مناسب شما ۷۰ هست.وزن مانکنی ۶۰ نهایت ۵۷

۴۸ خیلی کمه

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

لاغر خوبه چاقی بیماریه هزار تا مرض میگیری  گوش نکن به حرف کسی هر چی لاغر تر باشی بهتره سالم تر ...

دقیقا

یکی از نزدیکام چاقه

هزار مریض داره

بسترم،صدف خالیه یک تنهاییست ....و تو چون مروارید،گردن آویز کسان دگری 

من قدم ۱۷۰ هست و وزنمم ۶۸.

چون از بچگی رزمی کار میکردم اصلا شکم ندارم

همه میگن اندامت خیلییییییی عالیه

ولی نظر بقیه مهم نیست ، من دوست دارم وزنم ۶۰ باشه

خودمو اینطوری دوست ندارم

حالا شما خودتو اینطوری دوست داری  نظر کسی برات مهم نباشه