2821
2789
عنوان

لاغری بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 52 پست
وقتی خودت راضی دیگه حرفی نمیمونه  من خودم اضافه وزن داشتم همه‌میگفتن خوبی من راضی نبودم ده کیل ...

چ اراده ای داشتی

من اصلا اراده ندارم😑

بسترم،صدف خالیه یک تنهاییست ....و تو چون مروارید،گردن آویز کسان دگری 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۶۵توپر میشه من بدم میاد خو😑فقط بخاطر حرف بقیه دلم میخاد وزن اضافه کنم

اوکی عزیزم سلیقه اییه من توپر دوس دارم 

خودم توپرم

🤍عاشق الله🤍...💚یه صلوات بفرست برا امام مهدی (ع)💚🙂کاربرسال۹۷🙃

عزیزم همین که اومدی این تایپکو زدی نشون میده یه جرقه هایی داره تو مغزت بهم میخوره که یکم نسبت به چاق شدن گرایش پیدا کردی و بدت نمیاد یکم وزن اضافه کنی و این می‌تونه یه شروع عالی باشه، حتما دنبالش باش و تا جوونی سعی کن یکم وزن بدست بیاری مطمئن باش قراره خیلی خوش بگذره و حتما بعد از دیدن نتیجه ها لذتشو می‌بری و باور کن حیفه تجربشو بدست نیاری تا فرصتشو داری ازش استفاده کن. آرزوی سلامتی و شادی و اندامی سرسبز و خرم و رو به رشد برای یو💖💗💋💋💋

ایرانیا💔چاق باشی میگن ...  لاغر بشی میگنن....  خلاصه بیخیال  من بابام اعتماد بنفس ...

عزیزمممم

باباها منظوری ندارم

تپلی دایی

اره🗿🚬

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

عزیزم همین که اومدی این تایپکو زدی نشون میده یه جرقه هایی داره تو مغزت بهم میخوره که یکم نسبت به چاق ...

ممنونم بخاطر راهنماییت😍♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز