2777
2789
عنوان

مامان پیش دبستانی های مختلط بیان

801 بازدید | 72 پست

من دخترم پیش دبستانی مختلط میره چند روزه میگه دوستام گفتن ما با فلان پسر دوست پسر و دوست دختر هستیم 

من بهش گفتم آدم میتونه دوست با جنسیت متفاوت داشته باشه اشکال نداره 

بهش گفتم دخترها و پسرها کمی باهم متفاوت هستن چه در ظاهر چه در اخلاق بهتره بیشتر دوستات شبیه خودت باشن 

حالا همسرم اصرار داره کلا مدرسش رو عوض کنیم بنظر شما واکنش درست چیه؟؟

انسانیت......

هرجا ببرین از این حرفا هست استارتر ،بیشتر سعی کن مدیریت کنی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم میرفت مهد همین بساط بود 

من حساسیت نشون ندادم متاسفانه جامعه همین شکلی شده کارش نمیتونیم بکنیم 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

دختر منم مختلط میره والا تا حالا حرفی نزده

فقط دختر من خیلی آرومه گاهی میگه پسرها شیطونن باهاشون دوست نیستم😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
پسر من پیش ۱ هم مختلط میرفت و از این حرفا نمیزنه اثلا

دختر من دوسه روزه میگه دوستام میگن ما با فلان پسر رل زدیم نمیخوام فکرش درگیر بشه و موضوع رو جنسیتی براش مطرح کنم میخوام طوری باشه که براش مهم نباشه 

انسانیت......

پارسال که پسرم پیش میرفت مختلط بود نه اصلا این صحبتها نبود. امسال که رفت کلاس اول ، روزای اول که میومد خونه می‌گفت مامان همه شون پسرن😁 . تعجب کرده بود. فکر میکرد دوستای دختر پارسالشم باید تو این مدرسه میبودن. حساس نشید و فقط مدیریت کنید.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

چ اشکالی داره ابنا بچن اصلا معنی این حرفو نمیدونن پسر منم تو پیش دبستانی ک بود دخترا خیلی دوسش داشتن و دعوا بود سرش،ک با کی دوست باشه و بازی کنه ی روز میگفت مامان دیگه این دخترا اعصابمو خورد کردن میان بغلم میکنن بوسم میکنن ..‌ حتی یکی از همون دخترا تو خونه میگفته فلانی دوست پسرمه ... ولی خب بنظر من دوستی اونا ک معنی بد نداشت بچه بودن ... من مشکلی نداشتم اتفاقا ب پسرم میگفتم همیشه مراعات دخترا رو بکنه اذیتشون نکنه کمکشون کنه اگر کمک نیاز داشتن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بذارید بره 

و بهش یاد بدین میشه یه دوست معمولیه پسر و دختر هم داشت، سال های اینده جدا میشن و فکر نکنین وضعیت مدارس غیر مختلط میتونه بهتر باشه بستگی به اون بچه داره متاسفانه همجنسگرایی هم رایج شده

پارسال که پسرم پیش میرفت مختلط بود نه اصلا این صحبتها نبود. امسال که رفت کلاس اول ، روزای اول که میو ...

چ با مزه😁 ذهنیتش زیادی خارجی بوده😍😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
هرجا ببرین از این حرفا هست استارتر ،بیشتر سعی کن مدیریت کنی

منم نظرم همینه که تو محیط های مختلف آدم هایی با تفکر مختلف هستن که ما نمیتونیم تفکرشون رو تغییر بدیم باید روی دخترم کار کنم که ذهنش خیلی سمتش نره اما همسرم میگه نباید بهش بگی دوستی با یه پسر اشکال نداره ولی از نظر من اگه پسر و دختر نگاه جنسیتی بهم نداشته باشن این قضیه مشکلی نداره 

انسانیت......

پسر منم میرفت مهد همین بساط بود  من حساسیت نشون ندادم متاسفانه جامعه همین شکلی شده کارش نمیتون ...

با بی اهمیت جلوه دادن این موضوع حساسیتش کمتر شد؟

انسانیت......