2777
2789
عنوان

اگه یکی این جوری بگه بهتون چه جوابی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 46 پست
بازی روانی کجا بود؟ ادب حکم میکرد در جوابش فورا جبهه نمیگرفت و خداحافظی نمیکرد ادم بخواد مکالمه کن ...

ببخشید شما چند سال علم کاریزما خوندید و چند تا کتاب رو خوندید

ادب چیه

یه ذره علم روانشناسی باشه متوجه میشید اینجا تکنیک پوش و پول وسطه وقتی آقا داره خداحافظی میکنه خانم آویزون بشه

لطفا نظر شخصی تو زندگی مردم ندید

علم و تجربه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازی روانی کجا بود؟ ادب حکم میکرد در جوابش فورا جبهه نمیگرفت و خداحافظی نمیکرد ادم بخواد مکالمه کن ...

اره حرفت درسته من خیلی زود جبه میگیرم. واقعیتش از این که بدونم مزاحمت  ایجاد میکنم یا باعث بشه تو کارش اختلالی ایجاد بشه خوشم نمیاد. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
ببخشید شما چند سال علم کاریزما خوندید و چند تا کتاب رو خوندید ادب چیه یه ذره علم روانشناسی باشه مت ...

اگه میدونستم اقا هستید و در چنین مکانی حضور دارید هرگز کامنتتونو ریپ نمیزدم.

علم روانشناسی زرد گند زده به زندگی ها.

اگه میدونستم اقا هستید و در چنین مکانی حضور دارید هرگز کامنتتونو ریپ نمیزدم. علم روانشناسی زرد گند ...

روانشناسی زرد رو هیچ کس قبول نداره

شما فرق روانشناسی زرد رو با روانشناسی ما نمیدونید

چه ربطی داشت

عزیزم حرف این اقا یعنی دکمتو بزن 😐 بعد شما میگی نباید خدافظی میکرد؟ 

اره حرفت درسته من خیلی زود جبه میگیرم. واقعیتش از این که بدونم مراحل ایجاد میکنم یا باعث بش تو کارش ...

من شبیه خودت بودم.

از رابطه نترس از مزاحمت نترس

ادمی که با تو وارد رابطه شده از وقت گذروندن باتو لذت میبره.

البته من اونقد ازمون و خطا  کردم تا یکم راه افتادم.

و البته یه ادم درست کاربلد هم سر راهم قرار گرفت.

هر چند من از رابطه ت سر درنمیارم و نمیدونم در چه حدیه

بهت پیشنهاد میکنم مجتبی شکوری و دنبال کنی

دو چار دوگانگی شخصیتی شدم 😅😅😅

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اگه میدونستم اقا هستید و در چنین مکانی حضور دارید هرگز کامنتتونو ریپ نمیزدم. علم روانشناسی زرد گند ...

روانشناسی زرد اون روانشناسیه که میگه به خودت انگیزه بده خودتو دوست داشته باش برو روزی یه بار جلو آینه خودتو ببین از خودت تعریف کن برای خودت بوس پرت کن

هرکی دعوا کرد باهات بیخیالش شو بذار هرکاری دوست داره باهات بکنه

این رواشناسیه زرده

حرفای من چه ربطی به روانشناسی زرد داشت

بهترین کارو کردی، نذار کسی واست ادا بیاد 

تاره قرار فردا رو گوشی رو بزارم کنار خاموش کنم که آخرین بارش باشه به من میگه حوصله ندارم باهات  چت کنم گوشی دستم باشه نمیتونم پیام ندم. 

😅😅😅

هر کسی نظری داره. منم نظرم این بود

هر چند من کلا از ادمی که اینقد اشتباه تایپی داشته باشه فاز خوبی نمیگیرم. ولی در کل من گفتم بهتره در جا جبهه نمیگرفت. آقا گفته چت نه تلفنی خانمم به نظرم باید میگفت منم الان امکانشو ندارم. بازم میگم این نظر منه. هر کسی با توجه به رابطه ش حواب میده

هر کسی نظری داره. منم نظرم این بود هر چند من کلا از ادمی که اینقد اشتباه تایپی داشته باشه فاز خوبی ...

دقیقا اونجا که گفتی هر کس مطابق رابطه ی خودش نظر میده درست گفتی عزیزم حرف شما هم بسته به ادمش میتونه صحیح باشه