2777
2789
عنوان

اگه یکی این جوری بگه بهتون چه جوابی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید فیلم بازی کنه؟!

فیلم بازی کردن نیست اتفاقا اگه بازی روانی به صورت کاذب باشه یه جایی گندش درمیاد

اما بازی روانی باید بشه شخصیتش

یعنی انقدر قدرت داشته باشه یه جاهایی که داره عزت نفسش خورد میشه طرف مقابلو پس بزنه

البته این پس زدن خود خواهانه هم نباشه

اساس تمام رابطه های موفق خودآگاه یا ناخودآگاه همینه

مهم ترین سرمایه یه انسان تو دنیا عزت نفسشه

شما دچار ضربه روحی شدید قطعا از آقایون برای خودمم که مشاورم تجربش پیش اومده دیدتونو درست کنید و مش ...

میدونید خیلی آین مرد ترسناکه به نظرم. رفتارش خوبه.  همه چیزش خوبه. 

ولی میگه از چیز های تکراری خوشم نمیاد 

حتما من هم یک روز براش تکراری میشم. برام ترسناکه.

به نظرتون من اویزون هستم؟؟

بعضی موقع چرت پرت میگم. ویکی غرغرو هستم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
فیلم بازی کردن نیست اتفاقا اگه بازی روانی به صورت کاذب باشه یه جایی گندش درمیاد اما بازی روانی باید ...

اینقد پیچیده نیستا

هر چیزی و چرا به عزت نفس باید ربط بدیم

گفته توان چت ندارم

طرفم باید با توجه به شناختش از پارتنرش جوابشو بده

همین

میدونید خیلی آین مرد ترسناکه به نظرم. رفتارش خوبه.  همه چیزش خوبه.  ولی میگه از چیز های ت ...

نمیخوام بگم تموم حرفاتون درست بوده که اشتباه هم داشتید ولی به نظرم در کل خوب چت کردید با رعایت احترام اون شخصیت خودتونم حفظ کردید ولی سعی کنید قبل از ازدواج تا حد امکان رابطه رو عاطفی نکنید که مرد تشنه بمونه وگرنه زود براش تکراری میشید

اینقد پیچیده نیستا هر چیزی و چرا به عزت نفس باید ربط بدیم گفته توان چت ندارم طرفم باید با توجه به ...

متاسفانه یا خوشبختانه بعضی آقایون چه ناخودآگاه و چه آموزش دیده بدجور بازی روانی میکنند

میبینید که تو چت که خانوم فرستادن ظاهرا قضیه پیچیدست برخلاف نظرشما آقا اول گفته میرم بعد برگشته و گفته کجا

حداقل علم روانشناسی من که تا حالا حداقل اشتباه نکرده اینو میگه

نمیخوام بگم تموم حرفاتون درست بوده که اشتباه هم داشتید ولی به نظرم در کل خوب چت کردید با رعایت احترا ...

رابطه عاطفی یعنی چطوری ؟؟

چطور باید تکراری نشم میشه یکم باز ترش کنید 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
متاسفانه یا خوشبختانه بعضی آقایون چه ناخودآگاه و چه آموزش دیده بدجور بازی روانی میکنند میبینید که ت ...

بازی روانی کجا بود؟

ادب حکم میکرد در جوابش فورا جبهه نمیگرفت و خداحافظی نمیکرد

ادم بخواد مکالمه کنه نباید اینطور پیش بره.