2777
2789
عنوان

سارق درمنزل

513 بازدید | 15 پست

تو تاپیکام گفتم که سرباز کلانتری بودم،بعضی وقتایه کم تلاش ویه کم کوتاهی می تونه خیلی چیزارو عوض کنه...ومن اینو به چشم خودم دیدم که چه جوری یه زن رو نجات داد

ماجرا واسه سال ۱۴۰۰ هستش،یه رئیس کلانتری داشتیم به اسم سرگردهمایی، سربازهایی که راننده بودیم رو جمع می کرد ومی گفت: بچه ها نهایت سرعتی که ماشیناتون می ره چه قدره؟ماهم می گفتیم ۱۸۰تا رئیس،می گفت وقتی  بی سیم مورد اعلام کرد میخوام باهمین سرعت خودتون رو برسونید به محل گزارش شده.باتمام وجود وانفجاری خودتون رو برسونید هرکسی هم چیزی گفت به گردن من

اجازه نمیداد ماشین های گشت توکلانتری باشن،می گفت:تاآخر ۱۲ساعت شیفتتون حق ندارید توی کلانتری باشید،همین که بیرون باشید وبی هدف هم بچرخید،حضورتون باعث امنیت میشه،وهرکاری ازقبیل نماز وسرویس بهداشتی داشتید توهمون بیرون انجامش بدید

دیگه به این رویه عادت کرده بودیم تا یه مورد اومدبا این متن(سارق درمنزل،مونثی درخواست کمک دارد)

ازمحله های پایین شهر بود،طبق معمول زمین وآسمون رو بهم دوختیم تارسیدیم

وقتی رفتیم داخل معلوم بود فقط چند دیقه دیگه لازم بود تاطرف درو بازکنه 

کل خونه یه اتاق ۲۰ متری بودویه زن جوون که گریه می کرد وبعد معلوم بود قصد طرف سرقت نبوده وقصدش تجاوز به زن تنها بوده

کافی بود چند دیقه دیرتر می رسیدیم.....

احترام احترام میاره....
خداروشکر که یه نفرم وظیفه شناس بود تو این شغل کوچه و خونه مارو که چندین دفعه دزد اومده به کتفشونم نب ...

تا به حال افسری مثل اونو ندیدم با سربازاهم عین پسراش رفتارمی کرد

احترام احترام میاره....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خداروشکر که یه نفرم وظیفه شناس بود تو این شغل کوچه و خونه مارو که چندین دفعه دزد اومده به کتفشونم نب ...

دقیقا مثل ما هررررر وقت دزدی میشه یا دعا زنگ میزنیم دقیق یک ساعت بعد میان اونم با ی نازی و آرامشی که بیا و ببین🥴

دقیقا مثل ما هررررر وقت دزدی میشه یا دعا زنگ میزنیم دقیق یک ساعت بعد میان اونم با ی نازی و آرامشی که ...

واقعا بعضیاشون همدست هستن با دزدا و رشوه میدن بهشون

My body is a work of art he eaten this van Gogh 🎨🗿
واقعا بعضیاشون همدست هستن با دزدا و رشوه میدن بهشون

دقیقا

ببین پنج سال پیش تو خونمون دزد اومد از بالا سرمون گوشی هامون برداشت یعنی خدا بهمون رحم کرد بعد ی ساعت اومدن ی صورت جلسه کردن ما سریال گوشی هامون دادیم بهشون کارای دادگاهش کردیم که اگه سیم کارت بزارن توش مشخص بشه بعد چند روز ما خودمون دزد پیدا کردیم گوشی ها رو پس گرفتیم الان پنج ساله توش سیمکارت گذاشتم هنوز که هنوزه خبری نشده که بیان بگن اقا این گوشی دزدی اعلام شده😂

دقیقا مثل ما هررررر وقت دزدی میشه یا دعا زنگ میزنیم دقیق یک ساعت بعد میان اونم با ی نازی و آرامشی که ...

شماره رفتگرای شهرداری رو گرفته بود،اونا شده بودن جاسوسای رئیس کلانتری کسی  رو می دیدن دزدی می کنه سریع زنگ می زدن بهش

احترام احترام میاره....
شماره رفتگرای شهرداری رو گرفته بود،اونا شده بودن جاسوسای رئیس کلانتری کسی  رو می دیدن دزدی می ک ...

آفرین بهش دمش گرم

ما که اینجا دیدیم اونطرف خیابون دعوا بوده اینطرف خیابون ماشین گشت ی لحظه وایساد نگاه کرد بعدم راهشو کشید و رفت

آفرین بهش دمش گرم ما که اینجا دیدیم اونطرف خیابون دعوا بوده اینطرف خیابون ماشین گشت ی لحظه وایساد ن ...

وقتی خبر سرقت ماشین می اومد ودوربینا پلاک سرقتی می دیدن کلی خیابونارو می بست وترافیک مصنوعی درست می کرد و بااسلحه طرفو می بست به رگبار

احترام احترام میاره....
😕😕😐😐😐 میشه بپرسم شما کجا هستین

ماقم هستیم،این داستان برای کلانتری ۱۸ خداکرم هستش،عوارضی قم تهران وسرای ایرانی هم توحوزه کلانتری بود

احترام احترام میاره....
هیچی همینطوری 🫤 آخه ناراحت کنندس این ترس و ناامنی کسی کل زندگی و اموالتم ببره هیچی نمیشه ولی تجاو ...

اون فقط به قصد تجاوز رفته بود....

احترام احترام میاره....