2777
2789
عنوان

رانندگی 😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5261 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا همسرم داره یادم میده خودش خیلی از رفقاشو آموزش داده خوب یاد میده ولی خوب استرس هم  زیاد به ...

خب اینجور وقتا ترمز بگیر بعدش کلاچ

چیز خاصی نیستش

بعدم اسی خود من تازه بعد گواهینامه فهمیدم رانندگی واقعا ینی چی

شما الان تازه اول اول کاری

طبیعیه سریع نباشی 

اصلا نگران نکن خودتو

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

ن کلاس نرفتم  مثلا همسرم گفت خودم یادت میدم خوب یاد میده ولی عکس العمل سریع ازم میخواد و هنوز ...

یاد دادن همسرا و پدرا خوب نیست کلا

چون هی استرس میدن

منم بابام خیلی آدم صبوری بودا،ولی یاد دادنش باعث وحشت میشد

باید با مربی برداری

مربی زنم اشکال نداره ها اگه حرفه ای باشه

من خودم مربی دومم زن بود و عالی بود از همه نظر 

با مرد هم رفته بودم ولی اصلا نپسندیدمش

نمیبردم جای شلوغ ولی زنه میبرد

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

خب اینجور وقتا ترمز بگیر بعدش کلاچ چیز خاصی نیستش بعدم اسی خود من تازه بعد گواهینامه فهمیدم رانندگ ...

بلدم ترمز کلاچ میگیرم ولی خوب استرس میگیرم فک میکنم مثلا چیزی دیده یا چ میدونم میخواستیم تصادف کنیم گفت ترمز بگیر اون میگ واسه اینکه امتحانت کنم یهو بهت میگم 

دندها رو خوب بلد نیستم هنوز 😅 

یاد دادن همسرا و پدرا خوب نیست کلا چون هی استرس میدن منم بابام خیلی آدم صبوری بودا،ولی یاد دادنش ب ...

دقیقا خدای استرسن 

حالا بزار یادبگیرم از الان بهم میگ اگ یکی یهو جلوت پرید چی پس باید عکس العملات ثانیه ی باشه 

بلدم ترمز کلاچ میگیرم ولی خوب استرس میگیرم فک میکنم مثلا چیزی دیده یا چ میدونم میخواستیم تصادف کنیم ...

بابا طبیعیه

زیادی ازت توقع داره

حالا مربی چون خودش کلاچ ترمز داره این استرسا رو بهت نمیده روزای اول

دقیقا خدای استرسن  حالا بزار یادبگیرم از الان بهم میگ اگ یکی یهو جلوت پرید چی پس باید عکس العم ...

اصلا زدن این حرف از الان اشتباهه😂

خودش باعث میشه صد جور فکر و خیال کنی

حالا بابای من اولای رانندگیم قبل کلاس رفتنم هی میگف اگه گاز و ترمزو اشتباه کنی چی؟

بعد من هنوز این فوبیا تو ذهنمه بعد ۶ سال😐😐

یعنی چیزاییو میگن که واقعا بترسی

اصلا زدن این حرف از الان اشتباهه😂 خودش باعث میشه صد جور فکر و خیال کنی حالا بابای من اولای رانندگ ...

سلام عزیزم 

با گذشت چند روز خیلی بهتر شدم 

ولی خوب هنوز کلی راه تا راننده بشم 

اگر کلاس نرفتی و زیر دست مربی نبودی با ماشین شخصی برای بعضی ها مثل خودم سختهمن خودم علاقه داشتم اما ...

واقعا مربی خیلییی تاثیر داره، من تا حالا حتی استارتم نزده بودم 

اینقدر بهم اعتماد بنفس داد که همون جلسه اول رفتیم مرکز شهر بدون هیچ استرسی رانندگی کردم

یادت نره رانندگی‌ یه مهارت‌اولیه اس مثل خوندن و نوشتن هیچکس اولش توش خوب نیست و زمان‌میبره تا حرفه ای شی ولی یجوریه‌که همه با همه جور وضعیت بدنی (بجز کور و بی پا)و همه جور سطح هوشی(از کودن تا نابغه) میتونن یادش بگیرن بعد یمدت ناخوداگاها میشه و تو با حواس پنج گانه ات رانندگی میکنی