2777
2789
عنوان

رانندگی 😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5261 بازدید | 43 پست
فقط نترس.مثل مرد رانندگی کن.اگ رفتی برای اموزش ثبت نام فقط و فقط با اقا بردار.زنا هیچیییییی بهت یاد ...

فعلا همسرم داره یادم میده خودش خیلی از رفقاشو آموزش داده خوب یاد میده ولی خوب استرس هم  زیاد بهم میده مثلا دارم میرم یهو میگ بایست وازم میخواد عکس العمل سریع داشته باشم 😑

ان شالله چند وقت دیگ میرم ثبت نام آموزش اونجا ببینم بهتره 

دقیقا موافقم من از مربیم خیلی راضی بودم خانم بود...یکبار یه جلسه با آقا برداشتم نظرم عوض شد تو یه جل ...

من چون رانندگی کامل بلد بودم خانم برداشته بودم نمیخواستم همراه ببرم پشت فرمون چرت میزدم انقد ک اروم میبرد و هیچی یاد نمیداد ولی یه جلسه با یه اقا رفتم یه شیوه هایی یاد داد ک خیلی خوب بود واسه کل عمرم کافیه

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داداشم بهم یاد میده با این کلاجه مشکل دارم . تصویر سازی کن تو ذهنت تو خونه انگار واقعا پشت فرمونی خیلی تاثیر میذاره منم میگم کلاساش برم بهتر میشم . من کلاج خیلی اذیتم میکنه سفته ادم میترسه یدفعه ول کنه .....

فعلا همسرم داره یادم میده خودش خیلی از رفقاشو آموزش داده خوب یاد میده ولی خوب استرس هم  زیاد به ...

اره دیگ کل رانندگی عکس العمل سریعه،نتونی ماشینو جمع کنی خطرناکه،فقط رو عکس العملت و اعتماد به نفست کار کن رانندگیت فول میشه

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
فعلا همسرم داره یادم میده خودش خیلی از رفقاشو آموزش داده خوب یاد میده ولی خوب استرس هم  زیاد به ...

داداشمم از اینکارا میکنه ک یدفعه میگه وایسا . اینا باعث میشه ک اماده باشی برا هر چیزی 

اگر کلاس نرفتی و زیر دست مربی نبودی با ماشین شخصی برای بعضی ها مثل خودم سخته من خودم علاقه داشتم ...

ن کلاس نرفتم 

مثلا همسرم گفت خودم یادت میدم خوب یاد میده ولی عکس العمل سریع ازم میخواد و هنوز دوجلسه نشده بهم میگ بپیچ وخدای امروز طرز پیچیدن ودور زدن رو یاد گرفتم ولی خوب خیلی استرس بهم میده 

مرسی گلم 🥰😘  مثلا همین همزمان گاز دادن پا از رو کلاچ برداشتن هنوز خوب یاد نگرفتم ولی کلا مست ...

عادیه

من خودم بارها به خاطر همین موضوع جاهای شلوغ و تقاطع ها خاموش کردم که نگو اصلا برام مهم نبود ریلکس دوباره روشن میکردم میرفتم راننده های دیگه کنارم هرچی بوق میزدن خودشون و میکشتن حرف شنیدم فوش و متلک شنیدم اما به خودم استرس وارد نکردن الان شدم راننده

منم داداشم بهم یاد میده با این کلاجه مشکل دارم . تصویر سازی کن تو ذهنت تو خونه انگار واقعا پشت فرمون ...

اره بابا خیلی مسخرفه این کلاچ  

آره آفرین منم وقتی تصویر سازی میکنم کلا انگار جرئتم زیاد میشه 

اره بابا خیلی مسخرفه این کلاچ   آره آفرین منم وقتی تصویر سازی میکنم کلا انگار جرئتم زیاد میشه& ...

یه جور تمرینه دیگه . داداشم میگه ماشینای جدید ندارن حیف ک نداریم خخخخخ

عادیه من خودم بارها به خاطر همین موضوع جاهای شلوغ و تقاطع ها خاموش کردم که نگو اصلا برام مهم نبود ر ...

آفرین بهت 👌

ان شاالله روزی من آرزومه واقعا 

خدای استرس نداشتن خیلی کمک میکنه 

ن کلاس نرفتم  مثلا همسرم گفت خودم یادت میدم خوب یاد میده ولی عکس العمل سریع ازم میخواد و هنوز ...

تمریم با همراه معمولی بعد آموزش خوبه

اما حس اعتماد و آرامشی که مربی و کسی که کارش اینه به آدم میده یه چیز دیگه است

تمریم با همراه معمولی بعد آموزش خوبه اما حس اعتماد و آرامشی که مربی و کسی که کارش اینه به آدم میده ...

من حتما میرم ثبت نام چون واقعا با ماشین خودمون خیلی ترس دارم تازه بچه هام هم توماشینن کلاهمش استرس دارم 

آفرین بهت 👌 ان شاالله روزی من آرزومه واقعا  خدای استرس نداشتن خیلی کمک میکنه

روزی که من میرفتم که کلاس شهری رو شروع کنم کنار مربی نشسته بودم جوری از ترس رنگم پریده بود و چسبیده بودم که مربی گفت سکته نکنی 😁

رفتیم محل شروع آموزش اول یه کلاس نیم ساعته اعتماد به نفس برام گذاشت آنقدر مثل روانشناس با من صحبت کرد که نگو کل کلاسهای ما بیشتر از آموزش رانندگی کلاس دادن اعتماد به نفس به من بود