2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا به فکر خانواده نیست

317 بازدید | 9 پست

فقط با مادر و پدر و خاله هاشه فقط به اونا میرسه که نکنه یه وقت ناراحت بشن قید زن و بچه رو زده فقط به فکر اونا هست فقط خستم دیگه به قرآن نمیکشم خانواده خوبی هم ندارم پشتم دربیاد تا طلاق بگیرم موندم این وسط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر از اینجور چیزا دارم میبینم اینجا که خیلی ها دارن مینویسن که شوهرشون آدم درست و حسابی نیست، برعکس خیلی ها رو هم خودم شخصا میشناسم با اینکه شوهراشون بسیار آدمهای اهل خانواده و کاری و دور از هر چیز خانواده خراب کنی هم هستن، زنهاشون مدام بهانه های چرت و مسخره ایی میگیرن و زندگی و شوهر خوبی که دارند رو به فنا میدن، به نظر من باید اینجور آدمها بیان درد و دلهای شماها رو بخونن بلکه آدم شن

از اولش

خدایی چرا از مردی که به فکرتون نیست بچه میارید خودتون اذیت میشید اون طفلیم از اون طرف 

در هر صورت متاسفم که اینجوریه اگر میبینید از لحاظ مالی بهتون میرسه و محبور به کار بیرون نیستید و زندگیتون راحته ولش کنید برید با خودتونو و بچتون خوش بگذرونید ولی تا قرون اخر پولشو بگیرید( این خیلی مهمه)

همینه دیگه وقتی همه زندگیمون میشه نظرات دیگران بخاطر اینکه کسی ازمون ناراحت نشه خودمون هزار سختی میدیم اگه گفتن الکی فلانی تو  چقدر بی مهری تا یه سال افسردگی میگیریم اگه گفتن خیلی خوبی ذوق مرگ میشیم روحیه و زندگیمونم داغون میکنیم ،الان ایشون بخاطر تعریف و تمجیدای خانوادش در برابر کارایی که براشون میکنه کلا زندگی خودش یادش رفته تا این باور که نظرات بقیه در موردم  از زندگیم  و همه چیزم مهم تره  از بین نره این ادم عوض نمیشه 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
نه به فکر من هست نه به فکر بچه 

میترسه بیاد به زندگی خودش برسه اونا یدفعه ازش انتقاد کنن که چرا نیستی و فلان در نتیجه همه وقتش بااونا پرکرده،خیلی سخته زندگی باهاش من یکی از دوستان دورمون بخاطر همین مشکل اخر طلاق گرفت اصلا انگار تو زندگی شوهرش وجود نداشت ،فقط برو پیش یه روانشناسی مشاوری چیزی یه کاری کن 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱