2777
2789
عنوان

دوسش دارم ولی مجبورم طلاق بگیرم😭

215493 بازدید | 1097 پست

من 17ساله ازدواج کردم.سال اول ازدواج شوهرم بهم گفت دوست نداشتم و بزور خانواده باهات ازدواج کردم وکسی دیگه رو میخاستم و اون خانوادش بهمون نمیخوردن،برای همون اجازه ندادن و با من ازدواج کرده.

به زور خانواده ها برگشت و زندگی کردیم.اونموقع 17سالم بود.و دوسش داشتم.ادامه دادیم تا الان.بچه اصلا نمیخاد. 4سال قبل اقدام کردم برای طلاق،اینقدر گریه کرد و اومد دنبالم و گفت دوست دارم و تو که میخاستی بری باید همون سالها قبل میرفتی ، و بهم قول داد که بچه دار بشیم و خونمون و عوض کنیم. اما هیچکدوم و انجام نداد. الان 4سال از اونموقع گذشته و اقدام به طلاق توافقی کردیم.حدودا دو هفته دیگه رای مون میاد و تمام😭😭دارم دق میکنم. بدون اون چیکار کنم؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبها با قرص آرامبخش میخابم. از خواب میپرم نگاش میکنم و فک میکنم بدون شنیدن صدای نفساش چجوری میخام بخ ...

انقد تحقیرت میکنه چطور میتونی عاشقش باشی؟ 😐

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

علت طلاقت فقط بچه است؟ 

اگه دوستش داری چرا طلاق توافقی؟!؟! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️