من 17ساله ازدواج کردم.سال اول ازدواج شوهرم بهم گفت دوست نداشتم و بزور خانواده باهات ازدواج کردم وکسی دیگه رو میخاستم و اون خانوادش بهمون نمیخوردن،برای همون اجازه ندادن و با من ازدواج کرده.
به زور خانواده ها برگشت و زندگی کردیم.اونموقع 17سالم بود.و دوسش داشتم.ادامه دادیم تا الان.بچه اصلا نمیخاد. 4سال قبل اقدام کردم برای طلاق،اینقدر گریه کرد و اومد دنبالم و گفت دوست دارم و تو که میخاستی بری باید همون سالها قبل میرفتی ، و بهم قول داد که بچه دار بشیم و خونمون و عوض کنیم. اما هیچکدوم و انجام نداد. الان 4سال از اونموقع گذشته و اقدام به طلاق توافقی کردیم.حدودا دو هفته دیگه رای مون میاد و تمام😭😭دارم دق میکنم. بدون اون چیکار کنم؟😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون حتی کوچیکترین خواسته م که خونه بود و در حالی که وضع مالیشم عالیه رو انجام نداد. من حاصرشدم از بچه بگذرم اما خونه بدون پله فقط برام بگیره اما در توانش بود و نکرد. دیگه بنظرت باید چیکار کنم؟
خیلی زیاد. دلیلی نداره فقط میگه نمیخام. اما منو با قولش برگردوند و زد زیرش
پس این ادم لیاقت تو رو نداره مگه چقدر زندگی میکنی که همش تسلیم بلاتکلیفی وخود خواهی اقا باشی ولی با این علاقه ای که شما نشون دادی سنگم بود عاشقت میشد ودلش به رحم میومد برا همینه که میگم ادم سختیه ۱۷سال زحمت نکشیدی براش ایا؟اگر واقعا چشش دنبال یکی دیگه باشه بی لیاقت ترینه اگر نه پس مریضه مشکل داره