2777
2789
عنوان

دوسش دارم ولی مجبورم طلاق بگیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 215495 بازدید | 1097 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه شرایط الان رو قبول داری چرا رفتی دنبال طلاق؟؟

اگه اینقدر ناراحتی یا باید شرایط الان یعنی نداشتن بچه و خونه رو بپذیری و یا اینکه طلاق بگیری و یه زندگی جدید رو بسازی

بشین خوب با خودت فکر کن بعد طلاق بگیر

خب اگ میخوایش چرا رفتی دنبال طلاق🥲

چون حتی کوچیکترین خواسته م که خونه بود و در حالی که وضع مالیشم عالیه رو انجام نداد. من حاصرشدم از بچه بگذرم اما خونه بدون پله فقط برام بگیره اما در توانش بود و نکرد. دیگه بنظرت باید چیکار کنم؟

زحمت همه سوالای منو شماکشیدی بعد خودم جواب خودمو دادم.گفتم لابد بعداینهمه سال اونم ازدواج کرده و بچ ...

😪کلا شرایط سختیه ....

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خیلی زیاد. دلیلی نداره فقط میگه نمیخام. اما منو با قولش برگردوند و زد زیرش

پس این ادم لیاقت تو رو نداره مگه چقدر زندگی میکنی که همش تسلیم بلاتکلیفی وخود خواهی اقا باشی ولی با این علاقه ای که شما نشون دادی سنگم بود عاشقت میشد ودلش به رحم میومد برا همینه که میگم ادم سختیه ۱۷سال زحمت نکشیدی براش ایا؟اگر واقعا چشش دنبال یکی دیگه باشه بی لیاقت ترینه اگر نه پس مریضه مشکل داره

منم دلم طلاق میخواد 

حق طلاق دارم

ولی نمیتونم میتونم بعدش ادامه بدم یانه

دوستش ندارم ولی بچه دارم و شاید وابسطه ام

ترس از اینده ی خودم و بچه هام

اینکه نتونم کنترلشون کنم

مثل چی تو گل موندم

استخاره میکنم میگه خوبه زود اقدام کن😭😭😭😭😭😭😭

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
شبها با قرص آرامبخش میخابم. از خواب میپرم نگاش میکنم و فک میکنم بدون شنیدن صدای نفساش چجوری میخام بخ ...

برودنباله کسی که دوستت داره میخاتت نه ادم هردم دمی

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
شبها با قرص آرامبخش میخابم. از خواب میپرم نگاش میکنم و فک میکنم بدون شنیدن صدای نفساش چجوری میخام بخ ...

نفهمیدم چرا میخوای طلاق بگیری. دوسش داری اونم که دوست داره. گریه کرده و.... گفته دوست داره